Mehmet Ali Erbil Çağla Şıkel’den Özür Diledi

Mehmet Ali Erbil Çağla Şıkel’den Özür Diledi
Magazin dünyasında son günlerde gündem olan Mehmet Ali Erbil’in Çağka Şıkel hakkında söyledikleri konuşulurken ünlü şovmenden özür açıklaması geldi.

Son günlerin en çok konuşulan magazin olayları arasında Mehmet Ali Erbil’in Çağla Şıkel hakkında söyledikleri ve ardından özür dilemesi yer alıyor. Bir zamanlar Çarkıfelek adlı yarışma programında birlikte çalışan ve oldukça da başarılı olan ikili yıllar içinde başka başka işlerde çalıştı. Son zamanlarda sağlık durumu ile ilgili konularda gündeme gelen Mehmet Ali Erbil ise sık sık sansasyonel açıklamaları ile magazin gündeminde yer aldı. Zaman zaman yaptığı açıklamalar ve sözleriyle gündemde olan ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir televizyon programının canlı yayınına telefonla bağlanmış ve bir zamanlar birlikte çalıştığı ünlü isim Çağla Şıkel konusunda oldukça çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerine bomba gibi düşen bu açıklamalar sonrası ünlü isim çark ederek söylediklerinden dolayı özür diledi.

Kapımda Yatardı

Ünlü şovmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil bir televizyonun canlı yayınına bağlanarak bir zamanlar birlikte çalıştığı sunucu Çağla Şıkel için şok ifadeler kullandı. Ünlü isim “Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim para aldım. O dönem Çarkıfelek’te hostes olmak için kapımda yatardı. Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü sunucu bu açıklamasının hemen ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çağla Şıkel’den özür diledi.

Hastalığıma Ver

Ünlü isim Çağla Şıkel için kullandığı ifadelerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür diledi. Mehmet Ali Erbil yaptığı özür açıklamasında “sabahın erken saatinde aniden bağlandığım canlı yayında aslında çok kırıldığımı ifade etmek isterken amacını aşan, kontrolsüz, istemsiz sözler söylemişim. Yayının tekrarını izlediğimde fark ettim durumun vahametini. Çağla benim dünya ahiret kardeşimdir. Ben duygusal bir adamım. Beni herkes tanır. Çağla bu kadar kıymetli olmasa benim için bu derece kırılmazdım zaten. Ben onun başarılarıyla gurur duyarken onun mesleğinin ilk adımlarında yanında olduğumu unutmuş gibi davranmasıydı beni üzen. Ama ne kadar üzüldüysem de bugünkü sözleri sarf etmeme sebep olmamalıydı. Hepinizin huzurunda özür diliyorum kendisinden. Yayına çıkmak için para aldım bile demişim. Oysa ki bu da doğru değil. Yurt dışındaydım, uçak biletini biz karşılayalım gel dediler gittim hepsi bu. Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla’m” ifadelerini kullandı.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar