All Star'da Sürgün Adasına Giden İkinci Yarışmacı Kim Oldu? Acun Ilıcalı Şoke Eden Bilgiyi Paylaştı

All Star'da Sürgün Adasına Giden İkinci Yarışmacı Kim Oldu? Acun Ilıcalı Şoke Eden Bilgiyi Paylaştı
Survivor All Star 2022 'de haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? Sürgün adasına kim gitti? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı! Acun Ilıcalı şoke eden kararı açıkladı...

20 Şubat 2022 tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yeni bölümde hangi takım dokunulmazlığı  kazandı. Gönüllüler ve Ünlüler takımı yarışmacıları arasından dun akşam sürgün adasına gönderilen ismin kim olacağı merak ediliyordu. Haftanın 2. eleme adayı belli oldu.

Survivor 2022 son bölümde dokunulmazlık sembolü kazanmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımları karşı karşıya gelirken Öte yandan Survivor Atakan diskalifiye mi oldu? Survivor Atakan Işıktutan elendi mi? Acun Ilıcalı konseyde şoke eden kararı duyurdu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu nefes kesen mücadelelere geçti. Survivor All Star 2022 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler ikinci dokunulmazlık için tüm performanslarıyla karşı karşıya geldi. Parkurda farklı olarak Gözleri kapalı şekilde karşı takım yarışmacısının arkasındaki bezi önce alan takımına sayı getirmeyi başardı.

Kadınlar mücadelesinde oyunu kazanan ünlüler takımı olmuştu. Erkekler mücadelesi ardından dokunulmazlığı ünlüler takımı kazandı. Oyunun kazanan takım hem dokunulmazlığı hem de ödülü kazandı.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında ise Berkan ve Yağmur performans birincileri olarak konseyde dokunulmazlıklarını korudular. Haftanın ikinci adayını belirleyen Gönüller takımında sürgün adasına gidecek isim belli oldu. Konseyde, Yasin, Berna, Gökhan ve Hikmet en çok oyu aldı. Acun Ilıcalı konseyde sürgün adasına giden ismi açıkladı. Yapılan oylamada en çok oyu Yasin alarak sürgün adasına gönderildi.

Survivor All Star 2022 en iyiler yarışmasına yedeklerden dâhil olan Atakan, gönüllüler ile birlikte hayalleri için yarışmaya devam ediyordu. Atakan Işıktutan çıktığı ilk parkur oyununda omzundan sakatlanması sonrası son oyunlarda da yer almamıştı. Atakan'ın son durumunu paylaşan Ilıcalı, Survivor'a devam edip etmeyeceğini de açıkladı.

Acun Ilıcalı, "Bir konuyu size açıklamam gerekiyor. Bu konu bir yarışmacımızla ilgili Atakan'ın omzuyla ilgili detaylı bir şekilde sağlık ekibimiz incelemeler yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Tabii ki gündeme geldi. Sağlık ekibimiz Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük bir risk olacağını ve kendi sağlığıyla ilgili ciddi problemler yaratabileceğini söyledi. Bu da şu demek oluyor: Tabii ki üzgünüz. Çok erken bir sakatlık. Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve Atakan bugün itibarıyla Survivor All Star'a veda etti. Yarın vedalaşmaya gelecek" sözleri ile yarışmacının adaya veda ettiğini açıkladı.

21-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar