Demet Özdemir Aşk Taktikleri Filmindeki Bir Sahneyle İlgili İtirafta Bulundu

Demet Özdemir Aşk Taktikleri Filmindeki Bir Sahneyle İlgili İtirafta Bulundu
Son dönemlerin en çok ismi anılan oyuncusu Demet Özdemir, Aşk Taktikleri projesindeki bir sahne ile ilgili itirafta bulundu.

Son dönemlerin en çok ismi anılan oyuncusu Demet Özdemir, yeni projesindeki bir sahne ile ilgili itirafta bulundu.

Can Yaman ile başrolü paylaştığı Erkenci Kuş dizisinden sonra büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu Demet Özdemir, son günlerde Aşk Taktikleri filmi ile gündemden ismi düşmüyor.  Netflix platformu için geçtiğimiz yaz çekimi yapılan film,  Aşk Taktikleri 11 Şubat’ta yayınlanmıştı. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi ile izlenen film, Netflix’in Türkiye listesinde üst sıralara hızla yükseldi. Demet Özdemir Filmde yayınlanan bir sahnenin gerçekten yaşandığını itiraf etti.

Romantik komedi ile ekranlarda yerini alan Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız partnerliğini de izleyenler çok beğendiler. İki oyuncu, başarılı performanslarıyla seyirciye çok güzel bir aşk hikâyesi izletmeyi başardı. Özyıldız ve Özdemir filmin çekimleriyle ilgili anılarını da Spotify’da yayınlanan Kaldığın Yerden isimli podcast için verdikleri bir röportajda anlattılar.

Filmin özellikle Kapadokya’da geçen sahnelerini kahkahalar içinde anlatan iki yetenekli oyuncu Aşk Taktikleri filminin belki de en heyecanlı ve en komik sahnelerinden birisi olan balon sahnesinin detayını paylaştılar.

Aşk Taktikleri'ni izleyenler, bu sahnede Demet Özdemir’in hayat verdiği Aslı karakterinin gözleri bağlı bir şekilde balona bindirilmesi ve balon yükselince de çığlık çığlığa kaldığı o anlarda kahkahayı bastılar. Aslında bu sahnenin oyun olmadığını Demet Özdemir röportajında anlattı.

Çekim için Hayatında ilk kez balona bindiğini dile getiren Demet Özdemir, bu sahne ile ilgili hayli gergin anlar yaşadığını itiraf etti. “Ben ilk kez balona bindim ve gerçekten çok korktum” dedi. 30-40 dakikada sahneyi çekip inmeleri gerektiğini, tüm bu gerginlikler içinde de zor anlar yaşadıkları anlatan genç ve güzel oyuncu Sahneyi bir an önce bitirebilmek için hata paylarının da pek olmadığını vurguladı.

Demet Özdemir'in sahne çekiminde çığlıklar atarken, partneri Şükrü’nün daha çok eğlendiğini de dile getirdi. “Şükrü bence daha fazla eğlenip gülmüştür çünkü ben çığlık çığlığaydım. Senaryoda yazılanın 10 katı daha fazla çığlık atıp daha fazla bayılıp ayıldım” ifadelerini kullandı.

Balon sahnesinden önce Özdemir’in yakın arkadaşı ve Stylist Rutkay Öziş’in kendisine pahalı bir saat verdiğini, sahne sırasında saatin kolundan çıkarak aşağı düştüğünü de anlattı. Sonrasında bir şekilde saati bulduklarını ve bir çizik bile olmadığını dile getirdi.

21-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar