Ahsen Eroğlu Yeniden Setlere Dönüyor

Ahsen Eroğlu Yeniden Setlere Dönüyor
Menajerimi Ara’nın Dicle’si başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu yeniden setlere dönüyor. Güzel oyuncu Merve Kült filminde başrol oynayacak.

Oyuncu dünyasının son dönemlerde gördüğü başarılı ve genç oyunculardan biri olan ve son olarak Menajerimi Ara adlı yapımla seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Ahsen Eroğlu uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Menajerimi Ara adlı diziyle dikkatleri çeken ve üst düzey performansıyla geleceği parlak oyunculardan biri olduğunu gösteren Ahsen Eroğlu kendisine gelen tekliflerden Merve Kült adlı filme evet dedi. Menajerimi Ara’nın ardından dinlenmeye çekilen genç ve güzel oyuncu oldukça iddialı olan bu filmle yeniden sevenlerinin karşısına çıkacak. Filmin Netflix için çekileceği öğrenilirken hazırlıkların ardından mart ayı sonunda çekimlerin başlayacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun filmde yine genç oyunculardan Mehmet Ozan Dolunay ile partner olacağı ve birlikte başrol oynayacakları öğrenildi. Merve Kült filminin Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült – Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü kitabından filme uyarlandığı öğrenildi. Ahsen Eroğlu’nun film için şimdiden hazırlıklara ve senaryo okumalarına başladığı öğrenildi.  

Ahsen Eroğlu Merve Kült Filminde

Son dönemin gözde oyuncularından Ahsen Eroğlu, Ceylan Naz Baycan’ın çok satanlar arasında yer alan kitabı Merve Kült Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü’nden uyarlanan Merve Kült adlı filmde başrol oynayacak. Genç oyuncunun filmdeki partneri ise Ozan Dolunay olacak. Halen cast çalışmaları devam eden filmde yer alacak oyuncular arasında ayrıca Zuhal Olcay, Olgun Toker’de yer alacak. Filmin yönetmen koltuğunda Cemal Alphan oturacak. Filmin hazırlıklarının ve castının tamamlanmasının ardından en geç mart ayı sonunda sete çıkması ve çekimlere başlaması planlanıyor. Film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Dijital medya platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak.  

Ahsen Eroğlu Kimdir?

Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden biri olan ve son olarak Menajerimi Ara adlı yapımda rol alan ve üst düzey performansıyla dikkatleri çeken Ahsen Eroğlu 27 Ekim 1994 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Ahsen Eroğlu oyunculuk mesleğini seçmiş ve bunun için gerekli eğitimleri almıştır. Oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerdeki yerini alan genç isim şu ana kadar

·         Menajerimi Ara

·         Kuzgun

·         İstanbullu Gelin

·         Kızlarım İçin

·         Anne

·         Muhteşem Yüzyıl Kösem

·         Modern Habil Kabil, adlı yapımlarda rol almıştır.

21-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar