Alp Kırşan’ın Yeni Adresi Star Tv oldu! O Programı Sunacak!

Alp Kırşan’ın Yeni Adresi Star Tv oldu! O Programı Sunacak!
Star Tv yaz sezonu için yeni bir yarışma programını yayına sokmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu Ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan'ın yapacağı yarışma yakında Star Tv'de!

Televizyon kanalları bugünlerde hummalı bir çalışma içerisinde. Bitecek diziler, yeni başlayacak diziler, yaz sezonuna hazırlanan yapımlar… Tabir yerinde ise kanallar bugünlerde karınca misali çalışıyor. Star Tv’de sezon sonunun gelmesi ve pek çok yapımının final yapması ya da tatile girmesi dolayısıyla yaz seonunda yayınlayacağı projeleri bir bir duryurmaya başladı. Erkenci Kuş dizisinin yaz sezonunda da devam edeceği kanal ayrıca O3 Medya'nın 'Benim Tatlı Yalanım' dizisini de yayına sokmaya hazırlanıyor. Kanal ayrıca yeni bir yarışma programıyla seyirci karşısına çıkmayı planlıyor. Daha önce ATV’de ekranlara gelen Kapanmadan Kazan bu sefer Star Tv’de ekranlara geliyor.

Star Tv Yaz Sezonuna İddialı Hazırlanıyor!

Star Tv yaz sezonunda seyirciyi Star ekranlarına çekmek için iddialı hazırlanıyor. Yayına girecek dizilerin yanısıra seyirciyi ekrana çekecek programlar içinde çalışan kanal bunun için daha önce Murat Serezli'nin ATV’de sunduğu 'Raid The Cage' formatından uyarlanan 'Kapanmadan Kazan' yarışmasını yayınlamaya hazırlanıyor. Bloom Medya imzasıyla Star TV'de seyirciyle buluşacak yarışmayı isebu sefer başka ve sürpriz bir isim sunacak.

Kapanmadan Kazan’ı Kim Sunacak?

Star Tv ekranlarında 5 Haziran’da seyirciyle buluşacak olan Kapanmadan Kazan adlı yarışmayı ekranların sevilen ismi ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan sunacak. Survivor’da görmeye alıştığımız ve eğlenceli sunumuyla büyük beğeni toplayan Alp Kırşan bu sezon Survivor’da sunuculuk yapmamıştı. Bugünlerde Star Tv’nin yeni yarışma programının sunuculuğu için hazırlanan Alp Kırşan seyircinin de beğeniyle takip ettiği sunuculardan.

Kapanmadan Kazan Nasıl Bir yarışma?

Star Tv’de 5 Haziran’da yayınlanmaya başlayacak olan 'Kapanmadan Kazan'da 2 kişilik takımlar yarışıyor. Yarışmacılardan biri soruları yanıtlarken partneri ise ödülleri topluyor. Her doğru cevabın zaman kazandırdığı yarışmada kapılar ardına kadar açılıyor. Diğer yarışmacı bu sürede toplayabildiği ödüllerle kapıdan çıkabilirse kazanıyor.

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan, 3 Kasım 1979 da İstanbul Levent'te ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında Birinci olan Alp Kırşan Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda "Oyunun Oyunu" oyunuyla profesyonel oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. Ayrıca kendini Jim Carrey'e benzetmesiyle de tanınır. Alp Kırşan, Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının ikincisi olan Survivor 2012'ye katıldı. Daha sonra da Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yaptı. Alp Kırşan 27 Ekim 2014 tarihinde oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile nişanlandı. 13 Aralık 2014 tarihinde Acun Ilıcalı'nın nikah şahitliğinde evlendiler. 10 Aralık 2015 tarihinde bir oğlu oldu.

 

02-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar