Alparslan Büyük Selçuklu 44. bölüm izle

Alparslan Büyük Selçuklu 44. bölüm izle
Yınal ölünce hazinesinin peşine hem Leon hem Kutalmış düşecektir. Alparslan da durumdan haberdar olur olmaz hazinenin rakiplerinin eline geçmemesi için girişimlerde bulunur

Alparslan; BüyükSelçuklu’da 44. bölümde olaylar nasıl gelişecek? Leon’un gelişinden rahatsız olan Grigor’un planları ne? Hayatını kaybeden Yınal’ın saklı hazinesinin akıbeti ne olacak? Alparslan :Büyük Selçuklu dizisi hakkında merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

Alparslan 44. bölüm izle

Selçuklu ve Ani arasında barışın yolu olarak Süleyman ve Flora’nın evlenmesi görülmektedir. Böylelikle hem sulh sağlanacak hem de birlikte hareket edilecektir. Kutalmış’ın Surmariye yaptığı beklenmedik baskını ve neticesinde Alexander’i öldürmesiyle Selçuklu ve Ani arasındaki işbirliği tehlikeye düşer. Herkesin merak ettiği Grigor, oğlu Alexander’in ölümü sonrası hesap peşinde mi koşacak yoksa her şeye rağmen işbirliğine devam mı edecektir? Alparslan’ın kılıç hakkı olan Surmari’nin Kutalmış tarafından alınmasına Alparslan rıza gösterecek mi yoksa yeni mücadelenin yolu açılmış mı olacak?

Leon, Grigor’a karşı

Bizans İmparatoru tarafından bizzat Ani’ye gönderilen Leon, Grigor’un Ani'deki ağırlığını ortadan kaldırır. Buna karşı Grigor acaba ne yapacaktır? Leon imparatorun dediklerini yaptırıp Grigor’ın hakimiyetine dur diyebilecek mi? Yınal ölünce hazinesinin peşine hem Leon hem Kutalmış düşecektir. Alparslan da durumdan haberdar olur olmaz hazinenin rakiplerinin eline geçmemesi için girişimlerde bulunur. Ama beklemediği bir ihanetle karşılaşacaktır. Grigor’un elindeki Öke’de bu hazine üzerine planlar yapmaktadır.

Seferiye, her daim Alparslan’ın yanında

Zeren belasını def eden Seferiye her zaman Alparslan’ın yanında durur, desteğini esirgemez. Hem kendi üzerine hem Alpaslan’ın üzerine oynanan oyunlara rağmen erinin arkasında durmaya devam eder.

Dizinin senaristi ve yönetmeni kim?

TRT’nin aksiyon, macera türü dönem dizisi Alparslan : Büyük Selçuklu tüm heyecanıyla reyting listelerinin altını üstüne getirmeye devam ediyor. Emre Konuk’un yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Uyanış : Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan dizinin senaryosunu Serdar Özönal kaleme almaktadır.

Alparslan dizisi oyuncu kadrosu

Oyuncu kadrosunda yakın zamanda değişiklikler olan dizide; Barış Arduç, Kayra Aleyna Zabçi, Öykü Gürman, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Umut Karadağ, Bora Cengiz, Korel Cezayirli gibi önemli isimler yer almaktadır. Alparslan : Büyük Selçuklu 44. bölümü 30 Ocak Pazartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar