Bir Küçük Gün Işığı 21. Bölüm izle

Bir Küçük Gün Işığı 21. Bölüm izle
Bir Küçük Gün Işığı 21. Bölüm izle; 30 Ocak Pazartesi günü 21. Bölümüyle ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı bu akşam saat 20.00’da Atv’de!

Bir Küçük Gün Işığı 21. Bölüm izle; 30 Ocak Pazartesi akşamı Atv ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Seray Kaya ve Berk Oktay’ın rol aldığı sezonun başarılı yapımlarından Bir Küçük Gün Işığı zor bir gün olan pazartesi akşamlarında kendi seyircisini oluşturmuş durumda. Aldığı reytinglerle iyi bir noktada olan ve pazartesi günlerinin en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizide kızı ile bir hayat mücadelesi veren bir kadının zor ve dram dolu hayatı seyirciyle buluşuyor. Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınan ve Emre Kabakuşak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, NG Medya tarafından hazırlanmaktadır. Bu sezon başında yayın hayatına başlayan dizinin 21. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Atv’de seyirciyle buluşuyor.

Bir Küçük Gün Işığı 20 Bölümde Neler Yaşandı?

NG Medya tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Bir Küçük Gün Işığı bu sezon eylül ayında yayın hayatına başladı. Dram türünde olan ve kadın konulu dizide küçük çocuğuyla bir hayat mücadelesi veren Elif’in hikayesi anlatılıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ümran Cemil’i öldürmekte kararlıdır ancak Cemil hayata tutunmayı başarmıştır. Elif ve Fırat tam zamanında konağa yetişirler. Elif, Ümran’la yüzleşir fakat Ümran itiraf ettiği her şeyi inkar eder. Elif Cemil’le konuşup her şeyi ortaya çıkarmak istese de Cemil de Ümran’ın tarafına geçer. Elif’in ısrarları ile Fırat ile Elif’in arası açılır ve Fırat Elif’ten ayrı kalmanın daha doğru olacağına karar verir ve bir süreliğine çiftlikte kalmaya karar verir.

Bir Küçük Gün Işığı 21. Bölümde Neler Yaşanacak?

NG Medya tarafından hazırlanan pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı bu akşam 21. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Elif kendisinden ayrılan ve çiftlikte kalmaya başlayan Fırat’a inanmak ister ama Feraye’nin kasıtlı olarak arkasında bıraktığı izler onun inanmasını güçleştirir. Elif çiftlikte bulduğu küpeleri Feraye’nin kulağında görünce Fırat ve Feraye’nin tekrar buluştuğunu anlar. Fırat, Elif’e, Feraye ile arasında bir şey olmadığını anlatmaya çalışsa da bunu umursamaz gibi görünen Elif içten içe kıskanmaktadır. Bir Küçük Gün Işığı bu akşam saat 20.00’da 21. Yeni bölümüyle ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar