Alparslan Büyük Selçuklu Reytinglerde Çok İyi Çıkış Yaptı

Alparslan Büyük Selçuklu Reytinglerde Çok İyi Çıkış Yaptı
Geçen sezon Selçuklu konusunun üzerine bu sezon ekranda yerini alan Alparslan reytinglerde beklenilenin de üzerine çıkmayı başardı.

Alparslan Büyük Selçuklu TRT1 ekranlarında ilk bölümü ile seyircisiyle buluştu. Başrollerde Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un rol aldığı dizide Büyük Selçuklu sultanı Alparslan’ın hikayesi konu alınıyor.  Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkan dizinin ilk bölüm reytingleri çok merak ediliyordu. Aldığı reytingler ile geçen sezon ekranlarda olan Uyanış Büyük Selçuklu ’da olduğu gibi Alparslan’ın da birincilikler elde edeceği yayınlanan ilk bölümden belli oldu.

TRT 1 in yeni dizisi Alparslan ilk bölümdeki reytingleri çok ses getirdi. Tüm kategoride birincilik elde etmeyi başardı. Birkaç haftadır birincilik sevinci yaşayan Yasak Elma dizisi için ise artık zor günler bekliyor. Alparslan dizisinin yayına çok iyi bir çıkış yaparak girmesi diğer dizileri sıkıntıya sokacak gibi görünüyor.

Ünlü oyuncu Barış Arduç ile Fahriye Evcen’nin rol aldığı Alparslan dizisi büyük bir beğeni toplamayı başardı. Başrol oyuncuları Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in uyumu ve oyunculukları ile çok başarılı bir iş çıkardılar. Başrol paylaşan iki yetenekli oyuncunun enerjileri de beğenilen detaylar arasında yer aldı. İlk bölüm ile ortalamanın çok üzerine çıkmayı başaran Alparslan reytingleri sezon boyunca zirvede tutacağı şimdiden belli oluyor.

TRT1 ekranlarının yeni dizi Alparslan yayınlanan diğer diziler arasında rekabetinde geri kalmayacağının düşüncesi herkeste oluştu. Bir önceki sezonda Selçuklu konusunun çok iyi sonuç elde edildiği görülünce izleyiciler ekran başına geçti.

Yakışıklı oyuncu Barış Arduç, röportajında; rol olarak aldığı sorumluluğun farkında olup, çok daha iyi işler ortaya koymak istediklerini dile getirdi.  

Oyunculuk kariyerine ilk önce yardımcı oyuncu olarak başlayan Arduç, İlk sinema deneyimi olan Sadece Sen filminde rol aldı. Ardından 2014 yılında vizyona giren BKM FİLM’in üstlendiği Deliha sinema filminde Gupse Özay ile birlikte rol aldı. Yakışıklı oyuncu ilk başrol deneyimi olan Racon: Ailem İçin dizisinde rol alarak başladı. Yeni projesi Kiralık Aşk ile ekrana dönen Arduç, Elçin Sangu ve Salih Bademci gibi çok önemli isimler ile rol aldı. Kiralık Aşk dizisi ile belli bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran oyuncu birçok ödüle sahip oldu. Ünlü oyuncu Barış Arduç şimdi ise tarihi bir yapımda ilk kez rol alarak yoluna devam ediyor.

09-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar