Reha Özcan’ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Reha Özcan’ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Ünlü oyuncu Reha Özcan TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler’den sonra yeni dizisi ile yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yıllardır seyirciyle buluşan fenomen yapımlardan Seksenler’de Edebiyat öğretmeni Metin Öğretmen karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve yaz sezonu boyunca bu dizide rol alan ünlü oyuncu Reha Özcan daha sonra bu diziyle vedalaşmıştı. Ünlü oyuncu Reha Özcan yeni sezonda rol alacağı diziyle el sıkıştı ve yakında yeniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun rol alacağı dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanacak ve ünlü isim İclal Aydın’ın kitabından televizyona uyarlanacak Üç Kız Kardeş adlı dizi olduğu öğrenildi. Ünlü ismin dizide İclal Aydın’ın da eşi ve üç kız kardeşin babası Sadık Bey karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Reha Özcan Üç Kız Kardeş’te

Televizyon dizilerinin en çok aranılan oyuncularından olan ve bu güne kadar pek çok yapımda rol alan usta isim Reha Özcan yeni sezonda rol alacağı diziyle el sıkıştı. Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanacak olan ve halen cast çalışmaları devam eden Üç Kız Kardeş dizisi ile el sıkışan Reha Özcan yakında sete çıkacak diziyle yeniden seyirciyle buluşacak. Son olarak Mucize Doktor ve ardından Seksenler dizilerinde rol alan usta oyuncunun Üç Kız Kardeş dizisinde kızların babası Sadık Bey karakterine hayat vereceği öğrenildi. Usta oyuncu Reha Özcan’ın dizide kitabın da yazarı olan ve aynı zamanda dizde rol alacak olan İclal Aydın ile eş olacakları öğrenildi. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin hazırlıkların bitimiyle birlikte yakında sete çıkacağı öğrenildi.

Üç Kız Kardeş Dizisi Konusu

Kanal D ekranlarında seyirciyle bululacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş ünlü isim İcal Aydın’ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanıyor. Ünlü isimin aynı zamanda kızların annesi karakterine de hayat vereceği dizi Derya, Dönüş ve Türkan adlı üç kız kardeşin hayatlarını anlatacak. Ayvalık’ta anne ve babaları Sadık Bey’le yaşayan kız kardeşlerin hikayelerinde yaşanan kırılmalar ve sürprizler dizide seyirciyi ekrana kilitleyecek. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş adlı kitabı en çok satanlar listesinde bulunuyor. Üç Kız Kardeş yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

09-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar