Yargı Dizisinin Pars Karakteri İlgi Odağı Oldu

Yargı Dizisinin Pars Karakteri İlgi Odağı Oldu
Kanal D ekranlarının yeni sezonda seyircisi ile buluşan dizisi Yargı'da oyunculuğuyla dikkat çeken yeni bir isim ortaya çıktı.

Yeni sezon da Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşmak üzere gelen Yargı dizisinde başrolden daha çok dikkat çeken bir isim oluştu. Her Pazar akşamı yayında yerini alan Yargı dizisi yayınlanan 8 bölümü ile izleyenleri kendine çekmeyi başardı. Sosyal medya üzerinde dizi için yapılan pozitif yorumlarda ise başrolün uyum içerisinde ve çok başarılı olduklarına dair izleyenlerin düşünceleri yer alıyor. Başrolde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun uyumu dışında oyunculuk performanslarıyla da övgü almaya devam ediyor.

Yeni Bir İsim Parlıyor 

Yargı dizisinde her yayınlanan bölüm ile parlayan bir isim herkesin dikkatlerini çekmeyi başardı. Yargı dizisinin reytingler de çok iyi gelmeye devam ederken Teşkilat dizisi ile yarış halinde olması da çok önemli bir başarı olarak adlandırılıyor. Pazar akşamlarının dizisi Yargı’da dikkat çeken isim ise Mehmet Yılmaz Ak oldu. Dizide hayat verdiği Savcı Pars Seçkin karakteriyle ilgi odağı olmayı başaran oyuncu, performansı ile hayranlarını mest ediyor.

Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Mehmet Yılmaz Ak için sosyal medya üzerinden yapılan övgüler de dikkatlerden kaçmadı. Pars karakteri ile hayranları karşısına çıkan oyuncu için; “Savcı Pars bu bölüm çok iyiydi” “Pars karakterine gün geçtikçe daha çok hayran oluyorum” gibi yorumlar yer alıyor. Yargı dizisi 8. Bölüm ile ekranlarda yerini almıştı. Pars karakterinin dikkat çekmesi ise hikâyenin daha da etkileyici bir boyuta ulaşacağı hissediliyor.

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir? 

1986 doğumlu olan Mehmet Yılmaz Ak, Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Sinema ve dizi oyuncusu olan Ak, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Mehmet Yılmaz Ak 2008 yılında Beşinci Basamak adlı oyunu yazmış ve Mitos Boyut yayınlarından isyan ödülünü kazanmıştır. “Ben de Özledim” dizisi ile ekranlara giriş yaparak ardından bir çok dizi ve film de rol almıştı. Daha sonra ise Kırık Kalpler Bankası ve Nekro sinema filmlerin de 2015 yılında rol almıştır. Show Tv de yayınlanan İçerde dizisinde rol aldıktan sonra ise 2018 yılında Aras Bulut İynemli ile Çukur dizisinde rol almıştır. 2021 yılında son projesi olan Fatma dizisinde rol almıştır. Şimdi ise yeniden hayranlarının karşısına çıkan isim büyük bir beğeni toplamaya başladı.

 

09-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar