Alpaslan Büyük Selçuklu 5. Bölüm izle!

Alpaslan Büyük Selçuklu 5. Bölüm izle!
Alparslan Büyük Selçuklu 5. Bölüm İzle; 6 Aralık Pazartesi 5. bölümüyle ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu’nun 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Tarih ve milli şuur dizisi Alpaslan Büyük Selçuklu 5. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. En büyük Trük devletlerinden biri olan Selçuklu Devletinin kuruluşunu anlatan Alpaslan Büyük Selçuklu 2. Sezonunda da reytinglere ambargo koydu. Alparslan ve Atabey’in Bizans zindanından kaçışını anlatan Alpaslan Büyük Selçuklu 5.Bölümünde Yannis’in kötü akibeti Bizans Devletini karıştırır. Ablası Şehver ve yeğeni Mesud’un Büst’te uğradığı darbe girişimini öğrenen Alpaslan’ın gittiği Büst’te öğrendiği gerçek ne? İzleyici merak ediyor, TRT 1'de pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümü için arama motorlarında aramalar yapıyorlar. Dizinin yeni bölümünü online ve full olarak hangi adres üzerinden izleyebileceği soruluyor. Kekavmenos’un toy toplandığını öğrenen Alparslan’la Akça arasında yaşanacakların damga vurduğu Alparslan Büyük Selçuklu 5. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Alpaslan Büyük Selçuklu 5. Bölüm izle!

TRT1’in pazartesi akşamlarına damga vurduğu tarihi dönem dizisi Alpaslan Büyük Selçuklu’da başrolleri Barış Arduç, Fahriye Evcen ve Mehmet Özgür paylaşırken dizide ayrıca Rabia Soylutürk, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu, Gizem Karaca ve Yurdaer Okur gibi usta isimler de rol alıyor. Malazgirt Savaşı’yla Anadolu’nun Türk yurdu oluşunu anlatan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

Atabey düşman elinden kurtarılıyor

Alparslan’ın zekice yaptığı plan işe yarar ve Atabey Hasan, küffarın elinden kurtarılır. Selçuklu tarafında olay sevinçle karşılanır ve Alpaslan’ın rakipleri karşısında eli güçlenir. Yannis’i ustaca bir planla babasına öldürten Alparslan, Vaspurakan’ı karıştırır. Güç dengeleri bozulmuştur ve iç gerilim daha da yükselmiştir. Diğer taraftan ablası Şehver ve yeğeni Mesud’un Büst’te uğradığı darbe girişimini öğrenen Alpaslan hemen Büst’e gider ve olayı araştırır. Alpaslan’ın Büst’te bulduğu gerçek ne?

Akça köşeye sıkışıyor

Obaya dönen Alpaslan, Kekavmenos’un bir darbe yaptığını kendisine karşı hamle yaparak toyu toplandığını öğrenir. Alparslan’la Akça arasında yaşananlar gerilimi iyice artırırken Kekavmenos, Akça’yı köşeye sıkıştıracak bir emir verir. Alparslan ve Kekavmenos arasında büyüyen ve çıkmaza giren gerilim, nasıl bir noktaya varacak? Büyük olayların yaşandığı Alpaslan Büyük Selçuklu 5. Bölümü 6 Aralık Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar