Kaan Girgin’e Hapis Şoku

Kaan Girgin’e Hapis Şoku
Türk sineması ve dizilerinin ünlü ve aranılan oyuncularından Kaan Girgin’e mahkeme tarafından 3 ay tazyik hapsi cezası verildi.

Bugün magazin basını ve sosyal medyaya yansıyan bir haber bir anda dikkatleri ünlü oyuncu Kaan Girgin’e çevirdi. Bundan 13 yıl önce anlaşmalı olarak eski eşi Seran Göçer’le boşanan Kaan Girgin şok bir gelişmeyle sarsıldı. Boşandıktan sonra ikinci kez eski eşi Seran Göçer’le mahkemede karşı karşıya gelen ünlü oyuncu, kızı S.G.’nin biriken nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle Kaan Girgin aleyhine İstanbul İcra Ceza Mahkemesinde dava açtı. Seran Göçer mahkemeye verdiği dilekçede “Kaan Girgin 166 bin lira nafaka borcunun 60 bin lirası hariç bir ödeme yapmamıştır. Halen birikmiş nafaka borcu bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi. Seran Göçer’in açtığı mahkemenin yapılan duruşmasında ünlü oyuncu suçlu bulunarak hapis cezasıyla cezalandırıldı.

Üç Ay Ev Hapsi

13 yıl önce anlaşmalı olarak boşanan Kaan Girgin ile eski eşi Seran Göçer bu sefer de nafaka krizi sebebiyle mahkemelik oldu. Ünlü oyuncunun kızı için ödemesi gereken nafakayı ödemediği gerekçesiyle açılan davada karar verildi. Daha önce de kızlarının soyadı davasında karşı karşıya gelen eski çiftler bir kez daha mahkemede karşı karşıya geldi. Seran Göçer,  avukatı aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçede “icra ilamında yazılan ödeme koşullarına uymayan Kaan Girgin, 166 bin lira nafaka borcunun 60 bin lirası hariç icra müdürlüğüne bir ödeme yapmamıştır. Mahkeme kararını yerine getirmeyen Girgin’in tazyik hapsine çarptırılmasını talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Görülen duruşma sonrasında mahkeme heyeti Kaan Girgin’i nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırıldı. Böylece ünlü oyuncu 3 ay boyunca ev hapsine çarptırılmış oldu.

Kaan Girgin Kimdir?

Türk sineması ve dilerinin ünlü oyuncularından Kaan girgin 17 Eylül 1967 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim hayatının ardında oyunculuğa yönelen Kaan Girgin bunun için Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda oyunculuk eğitimi almış ve okuldan mezun olmuştur. Okul hayatından sonra Kaan Girgin bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında; Miras, Anka Kuşu, Dabbe, Abdülhamit Düşerken, Esir Şehrin İnsanları, Babam Olur musun, Şampiyon, Böyle mi Olacaktı, Sahte Dünyalar yer almaktadır.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar