Alperen Duymaz, Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde 'Gümüş Ödül' aldı

Alperen Duymaz, Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde 'Gümüş Ödül' aldı
Güney Kore'den 'Gümüş Ödül' ile dönen Alperen Duymaz haklı gururmuz oldu. Uluslararası Seul Drama Ödülleri 'Gümüş Ödül' töreninde Alperen Duymaz heyecandan konuşamadı

Oynadığı dizilerle oyunculuk sektörüne farklı bir yaklaşım getiren Alperen Duymaz, bunu ödüle çevirmeyi başardı. Güney Kore'den 'Gümüş Ödül' ile dönen Alperen Duymaz ülkemizin gururu oldu.  Uluslararası Seul Drama Ödülleri için Güney Kore'ye giden Alperen Duymaz 'Gümüş Ödül' töreninde heyecandan konuşamadı. İngilizce konuşurken hayli zorlanan Alperen Duymaz'ın o anları sosyal medyada gündem oldu. Şimdi detaylar

Alperen Duymaz, Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde 'Gümüş Ödül' aldı

Ödül törenindeki konuşamaması birçok insanı duygulandıran Alperen Duymaz bu ödüle oynadığı Çarpışma dizisiyle hak kazandı. Geçen sezon Show TV ekranlarında seyirciye aksiyon ve adrenalin yaşatan Çarpışma dizisi hak ettiği değeri Güney Kore’de yakaladı. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ kategorisinde Gümüş Ödül'e layık görülen Çarpışma dizisinin ödülü, dizinin başrollerinden olan Alperen Duymaz’a takdim edildi.

Heyecandan konuşamadı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı Çarpışma dizisi artık ödüllü bir dizi. Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı dizi geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarında yayınlandı. Güney Kore’de gerçekleşen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ kategorisinde Gümüş Ödül kazanan Çarpışma dizisi büyük bir prestij kazanmış oldu. Çünkü Gümüş Ödül, Uluslararası dizi sektörünün en prestijli ve kapsamlı ödüllerinden biri olarak gösteriliyor. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde en iyi dizi kategorisinde dile kolay tam 19 ülke 45 finalistle birlikte yarışan Çarpışma bu ödülü 28 Ağustos’ta gerçekleştirilen ödül töreninde başrol oyuncusu Alperen Duymaz eliyle almış oldu.

"Ödülü Ekibim Adına Alıyorum"

Canlandırdığı Kerem karakteriyle büyük alkış toplayan oyuncu Alperen Duymaz, ödülünü alırken neredeyse heyecandan konuşamayacaktı. Alperen Duymaz  "Bu ödülü Ay Yapım ve tüm Çarpışma ekibi adına alıyorum. Çok teşekkürler" diyerek duygularını paylaşmış oldu.

Alperen Duymaz’ı tanıyalım

1992 Ankara'da doğumlu genç oyuncu halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü öğrencisidir. Aynı zamanda modellik yapan oyuncu, pek çok reklam filmlerinde rol aldı. 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisiyle sektöre merhaba diyen genç yetenek, Acı Aşk adlı dizisiyle adından söz ettirmeye başladı.

2016 yılında Kanal D ekranlarındaki yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam gibi güçlü isimlerle çalışan Alperen Duymaz bu sayede oyunculuğunu geliştirme fırsatı elde etti.

Sonrasında rol aldığı Çarpışma dizisiyle de hem kendisine hem de diziye prestij kazandıran Gümüş Ödül’e layık görülen Alperen Duymaz’a canlıtv olarak başarılar diliyoruz.

30-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar