Alperen Duymaz ve Eşinden Kötü Haber

Alperen Duymaz ve Eşinden Kötü Haber
Ünlü oyuncu Alperen Duymaz ve eşi Kübra Kelkit hakkında çıkan boşanacaklar iddiası Alperen Duymaz’ın paylaşımıyla yalanlandı.

Ünlüler dünyasından gelen haberler sık sık içeriğinde ayrılıklar ya da buna dair iddialar barındırıyor. Son günlerde ünlü oyuncu Alperen duymaz ile eşi arasında da bu yönde iddialar ortaya atıldı ve çiftin boşanacakları belirtildi. Magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde yer alan haberler ünlü oyuncu Alperen Duymaz ile 2020 yılında sessiz sedası evlendiği eşi Kübra Kelkit’in anlaşamadıkları ve boşanma kararı aldıkları şeklindeydi ve bu iddialar yoğun bir şekilde tüm yayın mecralarına yayıldı. Gündem olan bu haberleri duyan çiftin sevenleri bu durum karşısında üzüntülerini dile getirirken konuyla ilgili Alperen Duymaz ve eşi Kübra Kelkit’ten bir paylaşım geldi ve iddiaların gerçekliği ya da yalan olduğu ortaya çıktı.

Boşanma Yok

Alperen Duymaz ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenen Kübra Kelkit’in iki yıllık evliliklerinin sonunda anlaşamayarak boşanacakları yönündeki iddialar asılsız çıktı. Birbirlerinin gençlik aşkları olan Alperen Duymaz ile Kübra Kelkit bundan iki yıl önce evlenmişlerdi. Gözlerden uzak bir ilişki yaşayan ve pek fazla magazin gündeminde yer almayan çiftin Alperen Duymaz’ın iş yoğunluğu nedeniyle boşanma kararı aldıkları iddiaları Alperen Duymaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla asılsız çıktı. Ünlü oyuncu Alperen Duymaz zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşiyle ilgili yorumlar yapıyor. Ünlü isim çıkan boşanma iddiaları üzerine ise eşinin kahkaha attığı bir fotoğrafı paylaştı ve boşanma iddialarına bu şekilde yanıt verdi.

Alperen Duymaz Kimdir?

Son dönemin genç kuşak oyuncuları arasında yer alan başarılı işleriyle dizi ve film gündeminden düşmeyen Alperen Duymaz 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Alperen Duymaz daha sonra pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. 2020 yılında çocukluk aşkı Kübra Kelkit ile evlenen ünlü isim son olarak geçtiğimiz sezon yayınlanan Son Yaz dizisinde rol almıştır. Oyuncun yer aldığı yapımlar arasında, Son Yaz, Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı, Çukur, Direniş Karatay, Zemheri, Çarpışma, Acı Aşk ve Kül bulunmaktadır.

25-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar