Aşk Taktikleri 2’nin Çekim Tarihi Belli Oldu

Aşk Taktikleri 2’nin Çekim Tarihi Belli Oldu
Aşk Taktikleri filminin yakaladığı büyük izlenme oranları filmin 2.’sinin de çekilmesi kararını aldırdı. Aşk Taktikleri 2 için çekim takvimi belirlendi ve hazırlıklar başladı.

Geçtiğimiz sene Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri adlı sinema filmi büyük bir başarıyı yakalayarak çok izlenenler arasında yer almayı başarmıştı. Filmin gösterdiği bu başarı oyuncuları, yapımcı firmayı ve tabi ki Netflix’i oldukça mutlu etmiş olacak ki filmin 2.’si için çalışmalar başladı. Lanistar Medya tarafından hazırlanan Aşk Taktikleri’nin gösterdiği bu başarı sadece Türkiye’yle sınırlı kalmadı ve film pek çok ülkede de başarılı bir geri dönüş ortaya koydu. Filmin 2.’si için ise hazırlıklar hemen başladı ve sonunda film için çekim tarihi belli oldu. Senaryosu Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda bu sefer ilkine göre değişiklik yaşandı ve filmin 2.’sini Kıvanç Baruönü’nün çekeceği belirtildi.

Aşk Taktikleri 2 Geliyor

Netflix’te yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Aşk Taktikleri filminin 2.’si için çekim takvimi belirlendi. Başrollerinde Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ve Atakan Çelik’in yer aldığı filmde ayrıca birbirinden ünlü pek çok isim yer almıştı. Devam niteliğindeki Aşk Taktikleri 2’de de aynı kadrosunun devam edeceği öğrenildi. Filmin çekimlerine Temmuz ayında başlanacağı ve yaklaşık 3 haftalık bir iş programının ardından çekimlerin tamamlanacağı öğrenildi. Film her ne kadar ilk filmdeki kadroyu korusa da büyük bir değişiklikle sete çıkacak. Aşk Taktikleri filmini yöneten Emre Kabakuşak’ın yerine projenin 2.’sini Kıvanç Baruönü yönetecek. Öbür taraftan Disnet + ile anlaşan Demet Özdemir anlaşması olduğu için Aşk Taktikleri 2’de de Netflix için rol alacak.

Aşk Taktikleri Konusu Ne?

İkinci için kolların sıvandığı Aşk Taktikleri filminde Aslı ile Kerem’in hikayelerine yer verilmişti. Erkekleri çözdüğüne inanan Aslı (Demet Özdemir) ile kadınları anladığını düşünen Kerem (Şükrü Özyıldız)’in eğlenceli hikayelerini anlatan filmde Aslı bir moda tasarımcısı ve aynı zamanda adını gizleyerek sosyal medyada yazılar yazan biridir. Reklamcı olan Kerem ise kısa süreli ilişkiler yaşayan çapkın biridir. Aşka inanmayan bu ikili karşısındakini kendisine aşık etmek için çalışmaya ve bazı taktikler uygulamaya başlarlar. Tabi bu sırada tüm yaşananlar ikiliyi birbirine bağlamaya ve farkında olmadan ikili birbirine aşık olmaya başlar.

25-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar