Duy Beni Dizisinin Konusu Ne ve Başrol Oyuncuları Kim?

Duy Beni Dizisinin Konusu Ne ve Başrol Oyuncuları Kim?
Star Tv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek olan ve cast çalışmaları devam eden Duy Beni dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Geçtiğimiz sezon başarılı yapımlara imza atan Süreç Film şu sıralar yeni projeler için yoğun bir mesai harcıyor. Star Tv için hazırlıklarına başlanılan ve yaz aylarında ekrana gelecek Duy Beni bu dizilerden biri. Yaz aylarına damgasını vurması beklenen ve gençlik draması olarak hazırlanan Duy Beni projesi rakiplerine göre zaman olarak biraz geride kalsa da şimdiden merak edilmeye başlandı. Süreç Film imzalı proje şu sıralar yoğun olarak oyuncu castı için çalışmalar yapıyor. Başrollerinde yer alacak isimlerin belli olduğu Duy Beni aynı zamanda seyirciye sosyal bir mesaj verecek. Bir okulda öğrenciler arasında yaşanan zorbalık konusuna değinecek dizinin başrollerinde genç oyucular Caner Topçu ve Rabia Soytürk yer alacak.

Zorbalık Ana Tema

Star Tv ekranlarında gençlik draması olarak projelendirilen ve aynı zamanda aile, gençlik, aşk konularını da içine alan yepyeni bir yaz dizisi için çalışmalar başladı. Süreç Film tarafından hazırlanan proje Makbule Kosef tarafından kaleme alınırken dizinin yönetmen koltuğunda Ali Balcı oturacak. Zengin bir okulun başarılı öğrencileri arasında yaşanan zorbalık, dram ve aşk konularına yoğunlaşacak dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Karaca Hatun karakterini canlandıran Rabia Soytürk ile yine Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Barbaros Kardeşlerin en küçüğü İlyas’ı canlandıran Caner Topçu yer alacak. Dizide ayrıca son zamanların gözde oyuncularından Helin Kandemir, Berk Hakman ve Burak Can yer alacak. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin çok yakında sete çıkacağı ve haziran ayı ortalarında ekrana geleceği belirtiliyor.

Caner Topçu Kimdir?

Son olarak Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde İlyas karakterini canlandıran genç oyuncu Caner Topçu 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Caner topçu bunun için gereken eğitimleri almış ve ardından tiyatro oyunlarında boy göstermeye başlamıştır. Daha sonra setlerde yer almaya başlayan genç yetenek özellikle Show Tv’de yayınlanan Nöbet dizisinde başarılı bir performans ortaya koymuştur. Oyuncunun son olarak rol aldığı dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndaki performansı da oldukça beğenilmiştir.

25-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar