Alperen Duymaz Yeni Projesiyle Ekranlara Dönüyor

Alperen Duymaz Yeni Projesiyle  Ekranlara Dönüyor
Ego dizisi ile ekranlarda olan Alperen Duymaz'ın yeni projesi belli oldu mu? Dizi ile anlaşma sağlandı mı? Hangi projede yer alacak? Konusu nedir?

Yakışıklı oyuncu yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Alperen Duymaz’ın yeni projesi ne oldu? Hangi karaktere hayat verecek? Tüm merak edilenler..

Fox Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkan Ego dizisinde izleyenleri ile buluşan Alperen Duymaz şimdi yeni projesi için anlaşma sağladı. Oyuncu hangi projede yer alacak?

Alperen Duymaz Anlaşma Sağladı mı?

Alperen Duymaz yeni projesi için Karga Seven Pictures ile anlaşma sağladı. Karga Seven Pictures yapım şirketi daha önce bir çok önemli diziler ile adını duyurmuş ve bunlardan bazıları; Pera Palas’ta Gece Yarısı, Rise Of Empires Ottoman, Hekimoğlu ve Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın başrolde yer aldığı Her Yerde Sen isimli dizilerdir. Alperen Duymaz’ın anlaşma sağladığı dizi hayranları tarafından merakla bekleniyordu.

Dizinin Adı Nedir?

Dizinin yayınlanacağı kanal görüşmeleri devam ederken, dizinin yönetmen koltuğunda başarılı isim Deniz Yorulmazer oturacak. Alı – Kara adlı polisiye aşk hikayesini ise Eylem Canpolat kaleme alıyor. Dizinin erkek başrolü Alperen Duymaz olurken, kadın başrolü henüz netleşmemiştir.

Karga Seven Pictures imzası ile ekranlarda yerini almaya hazırlanan Alı Kara polisiye dizisinin yönetmen koltuğundaki isim ise ayrıca dikkat çekiyor. Deniz Yorulmazer daha önce bir çok önemli yapımlara imzasını atmış ünlü bir yönetmendir. Yönetmenin daha önce Çukur, Kuzey Güney ve Medcezir gibi önemli dizilerde öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

Alperen Duymaz Kimdir?

3 Kasım 1992 Ankara doğumlu oyuncu ve manken Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunudur. Alperen Duymaz oyunculuk kariyerine Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile 2015 yılında başlamıştır. Ardından Acı Aşk, Bodrum Masalı gibi yapımlarda rol almıştır. 2018 yılında Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile birlikte rol alarak Emrah Amir karakterine hayat vermiştir. Ardından Çarpışma, Zemheri, Son Yaz ve Ego isimli yapımlarda rol almıştır. Beyaz perde de Direniş Karatay filminde başrolde yer almış ve internet dizi ve filmlerinde de rol almıştır. 2022 Yılında Erkek severse yapımında başrolde yer alarak Beın Connect platformunda yayınlanmıştır. Yakında çıkması beklenen Kül filminde ise Metin Ali karakteri ile yeniden başrolde yer almıştır.  

08-12-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar