Alperen Duymaz'dan kendisine 'vatan haini' diyen takipçisine anlamalı cevap

Alperen Duymaz'dan kendisine 'vatan haini' diyen takipçisine anlamalı cevap
Ünlü oyuncu Alperen Duymaz da yangında gönüllü olarak çalışmalara katılan isimlerdendi. Alperen Duymaz'dan kendisine 'vatan haini' diyen takipçisine anlamalı cevap.

Son Yaz dizisinin başrol oyuncularından Alperen Duymaz da son günlerde devam eden yangınlarda gönüllü olarak yer almıştı. Yangın söndürme çalışmalarına gönüllü olarak katılan Alperen Duymaz birçok kişi tarafından takdir edildi. Öte yandan 'Global Call' kampanyasına da katılan Alperen Duymaz'a bir takipçisi tarafından tepki geldi. Duymaz, 'vatan haini' şeklinde bir ifade kullanan takipçisine cevap verdi. Alperen Duymaz'dan kendisine 'vatan haini' diyen takipçisine sağduyulu bir cevap geldi.

Alperen Duyamaz'a takipçisinden tepki

Ege ve Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere birçok noktada çıkan orman yangınlarının söndürülmesi ise herkes seferber oldu. Ünlü oyuncu Alperen Duymaz da yangın bölgesinde vatandaşlar ve itfaiye görevlileri ile yangına müdahale eden isimlerdendi. Fox Tv'de yayınlanan Son Yaz dizisinde Akgün karakterini canlandıran Alperen Duymaz'a takipçisinden tepkili bir yorum geldi. 'babacemi" isimli kullanıcı Duymaz'ın paylaşımının altına, "Seni çok severdim ama beş para etmez bir vatan haini olduğunu görüyorum, yazık devlet bölgede her şeyi yapılıyor. Ülkemi aciz duruma düşürme çabalarınız boşa çıkacak, benim ülkem her şeyin üstesinden gelir evelAllah" yorumunu yaptı.

Alperen Duymaz'dan takipçisine anlamlı yanıt

Birçok ünlü ismin paylaşım yaptığı uluslararası yardım çağrısı kampanyası 'Global Call' tepkilere neden olmuştu. Alperen Duymaz da bu paylaşımı yapan ünlülerden biri. Takipçisi tarafından 'vatan haini' olarak nitelendirilen paylaşım için Duymaz cevap verdi. Duymaz takipçisine şu cevabı verdi;

"babacemi, vicdanınızın varlığını hissettiğinizde, insan olduğunuzun bilincine vardığınızda, bölgeye bizzat gidebilmek için can atan 10 yaşında aslan yavrularının bölgeye vardıktan sonra gösterdikleri çabayı, kiloları kadar kaldırdıkları su bidonlarını, canları pahasına yetiştirdiklerini gördüğünüzde, doğa sevgisini, birlik beraberliğin ne olduğunu, gördüğünüz manzarayı zerre anladığınızda, kuşların yuvalarını terk etmedikleri ve etmeyecekleri için bağırarak acı içinde yanarak can verdiğini duyduğunuzda, kabullenebildiğinizde, kibirlenmediğinizde, 'yanlış' diyebildiğinizde, oturur bu konuyu uzmanlığımız olmamasına rağmen çevrelice değerlendiririz. Çok da isterim. Birlik içerisinde toprağı filizlendireceğimiz nice sabahlara, yarınlara, aydınlıklara. Selametle."

Alperen Duymaz, Haluk Levent, Gamze Özçelik, Şahan Gökbakar, İbrahim Çelikkol gibi birçok ünlü isim gibi afet bölgelerinde yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılıyor.

04-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar