İbrahim Çelikkol'un alevlerle mücadelesi kameralara yansıdı

İbrahim Çelikkol'un alevlerle mücadelesi kameralara yansıdı
Ege ve Akdeniz bölgelerinde devam eden yangınlar üzüntüyle takip edilirken ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un alevlerle mücadelesi kameralara yansıdı.

Türkiye'nin farklı noktalarında çıkan yangınlar nedeniyle zor günler yaşanıyor. Birçok kişinin yakından takip ettiği yangınlar afet bölgesindeki insanların büyük mücadelesi ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bölgede bulunan ünlü isimlerde hem yardım dayanışmları hem de yangınlara müdehaleleri ile gündeme geliyor. Tv8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan İbrahim Çelikkol da yangına müdahale ederken görüntülendi. İbrahim Çelikköl Ören bölgesindeki yangında alevlerle ön safta mücadele ediyordu. İtfaiye hortumuyla en önde alevlere su sıkan Çelikkol'un görüntüleri sosyal medyada kısa sürede binlerce hesap tarafından paylaşıldı.

İbrahim Çelikkol itfaiye hortumuyla alevlere müdahale etti

Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşanan yangınlarda herkes teyakkuz halinde. Şahan Gökbakar, Haluk Levent, Alperen Duymaz, İbrahim Çelikkol gibi ünlü isimler hem yardım kampanyaları hem de bireysel mücadeleleriyle insanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Bölgede birçok orman alanının yok olması ve yangınların yerleşim yerlerine sıçraması üzüntüyle izlenirken havadan ve karadan mücadele devam ediyor. Ünlü isimlerin de katıldığı yangınla mücadele anları ise sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. En son İbrahim Çelikkol'un görüntüleri geldi. İbrahim Çelikkol omuzladığı itfaiye hortumuyla Ören'de büyüyen yangına müdahale etti. Alevlerle bire bir mücadele eden Çelikkol'un bu davranışı birçok kişi tarafından takdirle karşılandı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si yangınla mücadelede gönüllü oldu

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mehdi'si İbrahim Çelikkol Ören yangınına en ön safta müdahale edenler arasındaydı. Yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılan Çelikkol itfaiye hortumuyla en ön safta alevlerle mücadele etti. Çelikkol dün akşam saatlerinde yayınlanan video ile gündem oldu. Çelikkol'un gönüllü yardımı hem sevenlerinden hem de sosyal medya kullanıcılarından takdir aldı. Demet Özdemir ile Doğduğun Ev Kaderindir de başrol oynayan Çelikkol, evli ve 1 çocuk babası. Bodrum'da başlayıp ilerleyen yangın Ören'e ulaşmıştı. Havadan ve karadan birçok kişinin müdahale ettiği yangınların bir kısmı kontrol altına alınsa da bölgedeki çalışmalar devam ediyor. Yangınlarda ormanlık alanlar başta olmak üzere birçok mahalle ve köy yok oldu.

04-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar