Beyninde tümör tespit edilen Hülya Duyar'dan açıklama

Beyninde tümör tespit edilen Hülya Duyar'dan açıklama
Beyninde tümör tespit edilen Hülya Duyar'dan açıklama. Hülya Duyar beyin ameliyatı olacak. Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar reklam filmi.

Beyninde tümör tespit edilen Hülya Duyar'dan açıklama. Hülya Duyar beyin ameliyatı olacak. Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar reklam filmi. Hülya Duyar son durumu. Hülya Duyar öldü mü? Hülya Duyar'dan acı haber. Hülya Duyar filmleri.

Birbirinden başarılı dizi ve sinema filmlerine rol alan oyuncu Hülya Duyar, geçtiğimiz gün reklam çekimi esnasında fenalaştı. Ünlü isim Cem Yılmaz ile birlikte reklam çekimi yapıldığı esnada baygınlı geçiren Hülya Duyar, hastaneye kadırılmış ve bir süre sonra taburcu edilmişti. Ancak durumu önemsemeyen oyuncu, tatile çıktığı sırada bayılarak hastaneye kaldırılmıştı. Alınan bilgilere göre ünlü oyuncunun beyninde tümör tespit edildi. Kendine geldikten sonra açıklama yapan 51 yaşındaki oyuncu ameliyat olacağını açıkladı. Hastalığı ile ilgili açıklama yapan Hülya Duyar, 'Reklam çekiminde bir anda konuşamamaya başladım. Atak oluştu. Yapamadım sandım. Sonra tatile gittim, orada bayıldım. Doktora gittiğimde büyük bir tümöre rastlandı' dedi.

Ayrıca etrafındaki herkesin kendisi için telaşlandığnı belirten oyuncu,'Öğrenen herkes aynı gün seferber oldu, hemen doktordan randevu aldılar. Kısmetse çarşamba ameliyat olacağım' sözlerini kullandı.

Hastanede tedavisine devam edilen Hülya Duyar'ın moralinin yüksek olduğu alınan bilgiler arasında. Oyuncu arkadaşı Bahtiyar Memili ile görüntülü konuşma yapan ünlü oyuncu, Bahtiyar Memili'nin paylaşımını kendi sayfasına paylaştı. Bahtiyar Memili ise, oyuncu arkadaşı Hülya Duyar için, 'Her şey çok güzel olacak ablam... Seni çok seviyorum' sözlerini kullandı. 

Hülya Duyar kimdir?

 26 Haziran 1970 yılında dünyaya gelen Hülya Duyar, Sivas doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra kuaför ve makyaj sanatçısı olarak çalışmaya başlayan Hülya Duyar, 2000 yılında oyunculuk çalışmalarına başlamıştır. İlk olarak Günlük adlı tv dizisi ile ekranlara gelmeye başlayan Hülya Duyar, birbirinden başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Günümüze dek, Günlük, Süperseks, Janjan, Made in Europe, Bir Bulut Olsam, Evet, Gönülçelen, Zenne, Mutluluk, Karagül, Deliha, Kuzu, Evlat Kokusu ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi projelerde rol almıştır. Son olarak Azizler isimli sinema filminde Rüya karakterine hayat veren oyuncu Hülya Duyar, reklam filmlerinde ve yapımcılıkta da yer almıştır.

04-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar