Alperen Duymaz’ın Kül Filmindeki Partneri Belli Oldu!

Alperen Duymaz’ın Kül Filmindeki Partneri Belli Oldu!
Dizi ve filmlerin aranılan ismi Alperen Duymaz bu kez diziyle değil film ile geliyor. Kül filminin başrol oyuncusu olacak Alperen Duymaz’ın filmdeki partneri de belli oldu

Hem manken hem oyuncu olan Alperen Duymaz, Son dönemlerin genç ve yakışıklı jönü olarak dizi ve filmler için aranılan isim oldu. İlk oyunculuk deneyimini ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisi ile gerçekleştiren Alperen Duymaz, Ardı ardına bir çok proje ile ekranlara geldi. ‘Bodrum Masalı’ dizisinde ‘Ateş Ergüven’ karakteri ile izleyici karşısına çıkan oyuncu, 2018 yılında reyting rekorları kıran başrollerinde Aras Bulut İynemli ile birçok önemli ismin rol aldığı Ay yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinde Emrah Amir karakterine hayat vermişti. Dizi tam 4 sezon ekranlarda kaldı. Yapımcılığını Ay yapımının üstlendiği, ‘Çarpışma’ adlı dizide Alperen Duymaz ‘Kerem Korkmaz’ olarak, Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak ve  Melisa Aslı Pamuk ile başrollerini paylaştı. Daha sonra sinema filmi ‘Direniş Karatay’da yine başrolde Kutay karakteri ile rol almıştı. Zemheri dizi ile 2020 yılında ‘Ayaz Korkmaz’, ve büyük çıkış yakaladığı son dizisi olan ‘Son Yaz’da ‘Akgün Gökalp Taşkın’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Yeni projesi belli olan oyuncu bu kez bir film ile izleyicinin karşısına çıkacak, filmde kimle başrol oynayacağı merak edilen oyuncunun filmdeki partneri belli oldu. İşte ayrıntılar…

 

 Alperen Duymaz’ın Kül Filmindeki Partneri Funda Eryiğit Oldu!

Genç yıldız Alperen Duymaz kariyerinde güzel bir yükselişe geçen oyuncu son olarak dijital platform olan Bein Connect için kendisinin başrolünde yer aldığı ‘Erkek Severse’ dizisinde yer aldı. Yasemin Allen ve Büşra Develi ile başrolünü paylaşan oyuncu, diğer rol aldığı projelerden farklı olarak romantik komedi türünde bir yapımla izleyici karşısına çıktı. 14 Nisan’da final yapan dizi 26 bölüm sürdü.

Yakışıklı oyuncunun yeni bir proje için hazırlandığı düşünüldüğü günlerde kendisinden konu ile ilgili açıklama gelmişti. Bir projesi olduğunu fakat henüz söylemek için erken olduğunu dile getiren oyuncu, yapımcımız gereken açıklamayı yapar demişti. İşte o proje belli oldu. Kül isimli bir filmde başrol oynayacağı öğrenilen oyuncunun ardından filmdeki partneri merak edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Alperen Duymaz’ın Kül filmindeki partneri belli oldu. Kül filminin başrol kadın oyuncusu ve Alperen Duymaz’ın partneri Funda Eryiğit olarak açıklandı.

Funda Eryiğit; dizi, film ve tiyatro oyuncusudur.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu, 23.Yapı Kredi Afife ödüllerinde yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülünün sahibi oldu. Daha birçok ödüle layık görülen oyuncu, 2016 yılında ‘Poyraz Karayel’ dizisinde rol almış, geçtiğimiz yıl ise Fox TV de yayınlanan ‘Son Yaz’ dizisinde Avukat Canan Kara karakterini canlandırmıştı. Funda Eryiğit son olarak oynadığı film ise, 2016 yılında Tereddüt filmi oldu. Filmde Şehnaz ismi ile başrolde yer almıştı.

Kül Filmi Konusu Ne?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Kül filmi Netflix için çekecek. ‘Kül’ filminin hazırlıkları sürerken, senaryosunu başarılı kalem Erdi Işık’ın yazdığı filmde Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor.

Yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Erdem Tepegöz’ün oturacağı filmde marangoz Metin Ali rolüne Alperen Duymaz hayat verecek. Filmdeki kadın başrol yıldızı da belli oldu. Başarılı ve ödüllü oyuncumuz Funda Eryiğit, projeyle el sıkıştı.

Kül filmindeki yayınevinin sahibinin eşi olan Gökçe rolüne hayat verecek olan Eryiğit, eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.

Kül Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Cast çalışmaları süren ve Mayıs ayında çekimlerine başlanacak Kül Filmi, 20 gün kadar sürem çekimlerin ardından Temmuz ayı gibi Netflix’te yayınlanacak.

02-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar