Kül Filminin Başrolü Alperen Duymaz Oldu!

Kül Filminin Başrolü Alperen Duymaz Oldu!
Genç kuşağın beğenilen ismi, Alperen Duymaz son donem dizi ve filmlerin aranılan ismi olmaya devam ediyor. Alperen Duymaz’ın yeni projesi de Kül filmi oldu. İşte ayrıntılar...

Son dönemlerin genç ve yakışıklı jönü hem manken hem oyuncu olan Alperen Duymaz, ilk oyunculuk deneyimini ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisi ile gerçekleştirmişti. Daha sonra ‘Bodrum Masalı’ dizisinde ‘Ateş Ergüven’ karakteri ile izleyici karşısına çıktı. 2018 yılında reyting rekorları kıran başrollerinde Aras Bulut İynemli ile birçok önemli ismin rol aldığı Ay yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinde ‘Emrah Amir/Emrah Alp Kent’ karakterine hayat vermişti. Dizi tam 4 sezon ekranlarda kaldı. Yine Ay yapım imzalı ‘Çarpışma’ adlı dizide Alperen Duymaz ‘Kerem Korkmaz’ olarak, Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak ve  Melisa Aslı Pamuk ile başrollerini paylaştı. ‘Direniş Karatay’ sinema filminde yine başrolde Kutay karakteri ile rol almıştı. 2020 yılında ‘Zemheri’ dizisinde ‘Ayaz Korkmaz’, ve büyük çıkış yakaladığı son dizisi olan ‘Son Yaz’da ‘Akgün Gökalp Taşkın’ karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Alperen Duymaz’ın yeni projesi de belli oldu. İşte detaylar…

 

Alperen Duymaz’ın Yeni projesi Belli Oldu: ‘Kül Filmi’

Kariyerinde yükselişe geçen genç yıldız, Alperen Duymaz son olarak dijital platform olan Bein Connect için kendisinin başrolünde yer aldığı ‘Erkek Severse’ dizisinde yer aldı. Başrollerini Yasemin Allen ve Büşra Develi ile paylaşan oyuncu, diğer rol aldığı projelerden farklı olarak romantik komedi türünde bir yapımla izleyici karşısına çıktı. 26 bölüm çekilen dizisi 14 Nisan’da final yaptı.

 

Ekranlarda görmek isteyen hayranları tarafından yeni projesi olup olmadığı merakla edilen Alperen Duymaz geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorusu üzerine ‘’Yeni işlerimiz başlayacak. Görüşmelere gidip geliyoruz. Var bir proje şimdilik bir şeyler söylemeyelim. Gizli kalsın. Yapım tarafı gereken açıklamayı yapar’’ diyerek bir projesi olduğunu onaylamıştı.

 

29 yaşında olan başarılı oyuncu Alperen Duymaz’ın yeni projesi belli oldu. Gazetesi Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alperen Duymaz, yeni çekilecek Kül adlı sinema filminde oynayacak.

 

Kül Filmi Konusu Ne?

Başarılı oyun yazarı ‘Dali’nin Kadınları’, ‘Sultana’, ‘Düğün Şarkıcısı’ gibi oyunları ve başarılı film senaryoları ile tanınan Erdi Işık’ın kaleme aldığı ‘Kül’ adlı filmde Alperen Duymaz başrol oynayacak.

 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, filmin yönetmen koltuğunda ‘Zerre’ ve ‘Gölgeler İçinde’ filmleri ödül yağmuruna tutulan Erdem Tepegöz oturacak.

 

Alperen Duymaz filmde ‘Metin Ali’ karakterini canlandıracak.

 

Kül filminin konusu ise; Marangoz olan Metin Ali’nin Acar Yayınları’na gönderilen Kül adlı kitap tekstiyle başlayacak olan olayları konu ediniyor. ‘Kül’ filminin diğer kadro oyuncuları ile ilgili görüşmeler ise sürüyor.

 

Kül Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Yaz aylarında izleyici ile buluşması beklenilen Kül filmi Temmuz ayı gibi Netflix’te yayınlanacak.

 

29-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar