Kül Filminin Çekimleri Başladı

Kül Filminin Çekimleri Başladı
Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür’ü aynı sette buluşturan Netflix’in yeni Filmi Kül’ün çekimlerine başlandı.

Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı ve merakla beklenen filmlerden biri olan Kül filmi uzun süren hazırlık sürecini tamamladı ve sonunda sete çıktı. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Netflix’te yayınlanacak olan Kül Filminin senaryosu Erdi Işık tarafından kaleme alınırken filmin yönetmen koltuğunda Erdem Tepegöz oturuyor. Konusu itibariyle oldukça ilgi çekici bulunan filmin Netflix içinde oldukça önemli olduğu ve Türkiye pazarında yayına başlayan Disney Plus karşındaki en büyük ataklarından biri olduğu belirtiliyor. Sete çıkarak çekimlere başlayan Kül filminin çekim sürecinin ortalama 5 – 6 hafta sürmesi ve ardından da kurgu ve son post aşamasının ardından bu senenin sonu ya da en geç 2023’ün başında seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Ünlü Oyuncular Aynı Sette Buluştu

İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve Ay Yapım tarafından projelendirilen Kül Filmi sonunda sete çıkarak çekimlere başladı. Piyasada uzun süredir konuşulan ve oyuncu kadrosuyla oldukça beğeni toplayan filmin çekimlere başlaması filmi bekleyen seyirciyi de heyecanlandırdı. Başrolünde son dönemin genç ve başarılı oyuncusu Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı filmde ayrıca güzel ve başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu’da yer alıyor. Ayrıca birbirinden başarılı başka oyuncuların da yer aldığı Kül Filminde rol alan Mehmet Günsür aynı zamanda rakip platform Disney Plus için çekilecek Atatürk adlı dizide de rol alıyor. İlk set gününün oldukça heyecanlı ve başarılı geçtiği öğrenilirken çekimlerden kısa süre sonra filmin tanıtım teaserinin de yayınlanması bekleniyor.

Ya O Dünyaya Ait Olmayan Asıl Sensen?

Ya o dünyaya ait olmayan asıl sensen moddosuyla çekimlerine başlanılan Ay Yapım imzalı Kül Filmi oldukça dikkat çeken konusuyla merak uyandırdı. Erdi Işık tarafından kaleme alınan Kül Filmi Erdem Tepegöz tarafından yönetiliyor. Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’i buluşturan filmde Metin Ali adlı bir marangozun (Alperen Duymaz) Acar Yayınlarına gönderdiği Kül adlı kitap tekstinin sonrasında yaşananlar konu alınıyor. Filmde Mehmet Ali (Alperen Duymaz) bir marangoza hayat verirken Mehmet Günsür Yayın evi sahibi Funda Eryiğit ise Yayın evi sahibinin eşi Gökçe’ye hayat verecek. Hikayede ilerleyen aşamalarda Marangoz Mehmet Ali ve Gökçe arasında aşk yaşanmaya başlayacak.

18-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar