Altay Trabzonspor Maçı Canlı İzle!

Altay Trabzonspor Maçı Canlı İzle!
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmalarında Trabzonspor ve Altay maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak? Detaylar haberimizde!

Ligler, Avrupa kupaları, milli maçlar derken sıra Ziraat Türkiye Kupası maçlarına geldi. Süper Lig’de kıran kırana geçen maçların ardından ve yaşanan sürpriz sonuçların ardından gözler Ziraat Türkiye Kupası’nda bu hafta yapılacak 5. Tur karşılaşmalarına çevrildi. Kupada galip gelerek bir üst tura yükselmek ve iddiasını davam ettirmek isteyen takımlar v taraftarları gözünü yapılacak 5. Tur karşılaşmalarına çevirdi. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve yeni ve genç bir kadroya sahip olan Trabzonspor bugün Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Altay ile karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmanın detayları ve maçın hangi kanaldan canlı yayınlanacağı ile bilgiler haberimizde!

ALTAY TRABZONSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPAI 5.TUR MAÇI CANLI İZLE!

İzmir temsilcisi Altay ile Trabzonspor’u Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda karşıya getiren maç İzmir Atatürk Stadında saat 18.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Serkan Tokat yönetecek. İki takımın taraftarları en çok maçın hangi kanal tarafından verileceğini merak ederken Altay Trabzonspor Ziraat Türkiye kupası 5. Tur maçının yayınlayacak kanalda belli oldu.

Taraftarların merakla beklediği karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İki takımında iddialı olduğu ve kazanmak için sahaya çıkacağı karşılaşma sonucunda kupada bir üst tura yükselecek takım belli olacak. Altay Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını seyretmek isteyen taraftarlar saat 18.30’dan itibaren A Spor ekranından karşılaşmayı takip edebilirler. Altay Trabzonspor karşılaşmasını naklen takip etmek için A Spor bağlantısına tıklayabilirsiniz.

İstatistikler!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmalarında karşı karşıya gelen İzmir temsilcisi Altay ile Trabzonspor en son 13 yıl önce 23 Şubat 2006’da karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmayı 1 – 0 kazanan Trabzonspor olurken iki takım kuruldukları günden itibaren bu güne kadar toplam 58 maça çıktılar. İki takım arasında yapılan 58 karşılaşmada Trabzonspor 34 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Altay bu karşılaşmaların 11’inden galip ayrıldı. İki takım arasında 13 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 59. Karşılaşma olacak bu maçı hangi takımın kazanacağı ise saat 18.30’da başlayacak karşılaşmanın sonucunda belli olacak. Maç A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

04-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar