Trabzonspor - Samsunspor maçı canlı izle

Trabzonspor - Samsunspor maçı canlı izle
Trabzonspor - Samsunspor maçı canlı izle: Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Trabzonspor ile Samsunspor karşı karşıya. Maçı canlı ve HD olarak izlemek için detaylar.

Trabzonspor - Samsunspor maçı canlı izle: Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı başladı. Trabzonspor ile Samsunspor bu akşam karşı karşıya gelecek. Karadeniz çekişmesine sahne olacak mücadeleyi ekran başındaki milyonlarca taraftar takip edecek. Bu maçı heyecanla bekleyenler internet üzerinde hangi adresten canlı ve HD olarak izleyebileceğini araştırıyor. Trabzonspor - Samsunspor maçı hangi kanalda? Karşılaşmanın canlı yayınına tek tıkla bu sayfa üzerinden  ulaşabilirsiniz. Trabzonspor - Samsunspor maçını hemen izlemeye başlamak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Trabzonspor - Samsunspor maçı canlı izle

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. Merakla beklenen karşılaşmaya Medical Park Stadyumu ev sahipliği yapacak. 19:00'da başlayacak olan karşılaşma A Spor'dan canlı olarak ekrana gelecek. Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanacak mücadeleyi canlı ve HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Trabzonspor - Samsunspor maçı muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Jean-Philippe Gbamin, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Antonios Bakasetas, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Umut Bozok.

Samsunspor: Aykut Özer, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Osman Çelik, Soner Gönül, Yusuf Emre Gültekin, Ali Kaan Güneren, Celil Yüksel, Gaetan Laura, Ahmet Sağat, Douglas Tanque

Karadeniz'in iki köklü ekibi 11 yıl sonra ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Samsunspor son olarak 15 Ocak 2012 tarihinde oynanan 2011-12 Süper Lig sezonu 20. hafta mücadelesinde karşılaştı. Trabzonspor o maçı Burak Yılmaz (2), Paulo Henrique ve Olcan Adın'ın golleriye 4-0 kazanmıştı. Trabzonspor ve Samsunspor bugüne dek 63 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Trabzonspor 37 galibiyet, Samsunspor 15 galibiyet elde etti. 11 maç da berabere sona erdi.

Son Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 5. Tur'da Samsunspor karşısında başlayacak. Samsunspor ise iki tur atladı. 3. Tur'da Muş Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve maçta 3-0 galip ayrıldı. 4. Tur'da ise Adanaspor ile eşleşen Samsunspor, rakibini 4-0 mağlup ederek eledi ve 5. Tur'da Trabzonspor'un rakibi oldu.

21-12-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar