Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı canlı izle

Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı canlı izle
Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı canlı izle: Beşiktaş ile Şanlıurfaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçını canlı ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı canlı izle: Beşiktaş ile Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'da karşı karşıya geliyor. Uzun bir aradan sonra takımlarına kavuşmanın sevincini yaşayan Beşiktaş taraftarları bu akşam ekran başında olacak. Arama motorlarında "Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı hangi kanalda?" gibi aramalar yapılıyor. Bu karşılaşmanın canlı yayınına bu sayfa üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz. Beşiktaş ile Şanlıurfaspor maçını canlı, HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı canlı izle

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde TFF 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geliyor. Vodafone Park'ın ev sahipliği yapacağı karşılaşmanın başlama vuruşu 21:00'de yapılacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçını Burak Pakkan yönetecek. Emrah Ünal ve Anıl Usta yardımcılıklarını yapacak ve Alper Akarsu dördüncü hakem olarak görev alacak. Maçın canlı yayının canlı ve HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

 

Beşiktaş - Şanlıurfaspor maçı muhtemel 11'ler

 

Beşiktaş: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton Souza, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Nathan Redmond, Dele Alli, Georges-Kevin N'Koudou, Cenk Tosun.

Şanlıurfaspor: Aydın Bağ, Semih Karadeniz, İbrahim Sürgülüü, Abdulsamet Burak, Feyyaz Belen, Cumali Bişi, Erkam Develi, Şahin Fıstıkçı, Mert Çapar, Mustafa Durak, Kemal Rüzgar.

Beşiktaş'ta Dünya Kupası arasından kısa bir süre önce Valerian Ismael ile yollar ayrılmış ve Şenol Güneş ile sözleşme imzalanmıştı. Birkaç maçta takımının başında maça çıkan Şenol Güneş, Dünya Kupası arasında takımla kısa bir hazırlık dönemi geçirme şansı yakaladı. Siyah-beyazlılar aranın ardından ilk resmi maçına Şanlıurfaspor karşısında çıkacak. 

Şanlıurfaspor bu tura 3 tur atlayarak geldi. Beşiktaş ise bir tur atladı. TFF 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur'da Karşıyaka'yı 4-2 kazanarak eledi. 3. Tur'da ise rakip Karaman FK'ydı. Güneydoğu ekibi sahada 3-0 galip ayrıldı. 4. Tur'da da Denizlispor'la eşleşen Şanlıurfaspor rakibini 5-0 mağlup etti. Beşiktaş ise bir önceki turda Serik Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. 

21-12-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar