‘Altın Kafes’ dizisinin ömrü kısa oldu

‘Altın Kafes’ dizisinin ömrü kısa oldu
Büyük umutlarla yola çıkan Altın Kafes dizisinin 5. bölümde final yapacağının açıklanması dizinin takipçilerinde hayal kırıklığı yarattı.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı Altın Kafes dizisi 5. Bölümde final yapıyor. Reytinglerde yüksek izlenmelere ulaşamayan dizi için kanal fişi çekti. Altın Kafes dizisinin yerine beklemede olan Yıldızlar Bana Uzak dizisi yayına giriyor.

‘Altın Kafes’ dizisinin ömrü kısa oldu

ATV’nin yeni sezon dizilerinden Altın Kafes izlenme oranlarında istenilen rakamlara ulaşamayınca final kararı alındı. Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Altın Kafes dizisinin 5. Bölümünde final yaparak ekranlara veda edeceği açıklandı.Bir türlü istenilen reyting oranlarına ulaşamayan dizinin yerine Yıldızlar Bana Uzak dizisinin ilk bölümü  31 Aralık 2023 yılbaşı akşamı izleyicisi ile buluşacak. 

Beyoğlu Ailesi’nin hisselerinin kontrolü Zümrüt’tedir

Entrika ve aşk dolu hikayesi ile ilgi çekeceği düşünülen Altın Kafes dizisinde Beyoğlu ailesinin gelini olan Nalan (Ebru Cündübeyoğlu), ailenin veliahtı olan Onur’un (Aytaç Şaşmaz) annesidir. Tüm hisselerin sahibi olan kayınvalidesi Zümrüt’ün yerine geçerek kontrolü almak isteyen Nalan oğlu Onur’un da hayatını bu yüzden kontrol altında tutmak istemektedir. Soyadlarının verdiği imtiyaz ve güç ile elindeki tüm imkanları kullanarak tehlikeli oyunlara girişmekten çekinmeyecektir. Zengin bir ailenin üzerlerinde titrediği oğulları Onur ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist Zeynep’in (Şifanur Gül) kesişen hayatları anlatılıyor. 

Dizide Hilmi Cem İntepe ve Murat Kılıç’da oynuyor

ARC film imzalı Altın Kafes dizisinde Hilmi Cem İntepe, Hayal Köseoğlu, Murat kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul gibi isimler de yer alıyor. The Last Empress adlı Kore dizisinden Rahşan Çiğdem İnan’ın Türkçe’ye uyarladığı dizi dördüncü bölümüyle Pazar günü saat 20.00’de Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak. İstanbul’un Galata, Beyoğlu; Beşiktaş gibi semtlerinde çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. 

Onur, Zeynep’e evlenme teklif eder

Altın Kafes dizisinin son bölümünde  Zeynep, Onur’un kendine yaptığı evlilik teklifini kabul eder ama evlilik kararının bu kadar hızlı alınmasının sebebini bir türlü anlayamaz. Zeynep bu konuyu açıklığa kavuşturmak için Onur ile baş başa konuşmak ister.Bir yandan Onur Zeynep’e karşı hislerinden dolayı kafası karma karışıktır. Onur’un bu değişimi Ahu’yu kıskanlıktan çıldırır ve intikam planları yapar.Serhat kaza ile Beyoğlu Ailesi arasında ilgi kurmuştur. Ama asıl katilin kim olduğunu o da bilmemektedir.

22-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler