Senden Önce dizisinde yaprak dökümü

Senden Önce dizisinde yaprak dökümü
Sürükleyici senaryosuyla dikkatleri üstüne çeken Senden Önce dizisinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol da yaşanan anlaşmazlıklar nedeni ile dizi ile yollarını ayırmıştı.

Kanal D’nin yeni yayınlanacak olan dizisi Senden Önce’de başrol oyuncuları bir bir ayrılıyor. Önce  Hakan Dağıstan karakterine hayat verecek olan İbrahim Çelikkol diziden anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldı. Tam başrol için Alp Navruz ile görüşmelere başlanmışken bu sefer de kadın başrol oyuncusu Melis Sezen diziden affını istedi.

Senden Önce dizisinde yaprak dökümü

Kanal D’nin yeni başlayacak olan iddialı dizilerinden olan Senden Önce dizisinde önce İbrahim Çelikkol şimdi de Melis Sezen diziden affını istedi. Etkili ve sürükleyici senaryosuyla dikkatleri üstüne çeken D Media imzalı dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol yaşanan anlaşmazlıklar nedeni ile dizi ile yollarını ayırmıştı. İbrahim Çelikkol’un hayat vereceği Hakan Dağıstan karakterinin eşi Merve’yi canlandıracağı açıklanan Melis Sezen’de diziden ayrıldı. Heyecanlı ve sürükleyici bir senaryo ile ekranlara çıkma hazırlığındaki dizinin yapımcıları bunun bir nazar boncuğu olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

Başrol için tekrar Alp Navruz ile görüşmeler sürüyor

Dizinin başrolü için ilk önce Alp Navruz ile görüşülmüştü. Arada bazı problemler yaşanınca rota İbrahim Çelikkol’a çevrilmişti. Son gelişmelerin ardından başrol oyuncusu Hakan Dağıstan rolü için yeniden Alp Navruz’un kapısı çalındı ve görüşmeler devam ediyor. Melis Sezen’in de diziden ayrılması ile Merve karakteri içinde oyuncu aramaları başladı. Till Death dizisinin yerli uyarlaması olan Senden Önce dizisinin senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor. Dizi sektörünün önde gelen isimleri Senden Önce dizisindeki gelişmeleri yakından takip ederken yapımcıların ellerini çabuk tutması gerektiğinin altını çiziyorlar.

Serdar Gözelekli’nin yerine yönetmen Feride Kaytan oldu

Daha önce yönetmen olarak Serdar Gözelekli ile yola çıkacağı açıklanan Senden Önce dizisinin yönetmeni de değişmiş yeni yönetmen Feride Kaytan olarak açıklanmıştı. Medyadan sızan bilgilere göre Senden Önce dizisinin en az Camdaki Kız dizisi kadar reyting getirmesi bekleniyor. Oyuncu seçmeleri ve hazırlıkları son sürat devem eden dizinin yakında sete çıkması bekleniyor. Dizinin diğer kadın başrol oyuncusu olan İrem Helvacıoğlu Sahra karakterine hayat verecek. Konusu ve nerede çekileceği hakkında herhangi bir bilgi verilmeyen dizinin ne zaman ekranlarda olacağı şimdiden merak konusu oldu.

21-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler