Amazon Prime yeni dizisi için Engin Altan Düzyatan ile anlaştı!

Amazon Prime yeni dizisi için Engin Altan Düzyatan ile anlaştı!
Dünya'nın önde gelen dijital yayın platformlarından Amazon Prime Video, Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer alacağı diziyle Türkiye'ye giriş yapacak.

Engin Altan Düzyatan, TRT 1 ekranlarının en çok izlenenen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'a 5 sezonun ardından veda etmişti. Başarılı oyuncunun yeni sezonda yer alacağı dizi belli oldu. Amazon Prime, yeni dizi projesi için Engin Altan Düzyatan ile anlaşmaya vardı. Konuyla ilgili detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

5 sezondur rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde artık ikonik bir hal alan Ertuğrul Bey'i canlandıran Engin Altan Düzyatan, bu sezonla birlikte diziye veda etti. Yakışıklı oyuncu çok geçmeden yeni dizisini buldu. Türkiye'ye yönelik diziler yapma hedefindeki Amazon Prime, yeni dizisinin hazırlıkların başladı. Henüz diziyle ilgili pek fazla bilgimiz yok. Sadece başrolde Engin Altan Düzyatan'ın yer alacağını biliyoruz. İlk olarak Netflix, Türkiye pazarına girmişti. Netflix'in bu hamlesi karşısında Amazon Prime'da kayıtsız kalamadı ve birbirinin ardından adımlar atmaya başladı.

Alınan bilgilere göre Amazon Prime, birkaç tane Türk dizisi yapmaya karar verdi. Bunlardan ilki Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı dizi olacak. Henüz diziyle ilgili bilgiler çok taze dolayısıyla pek fazla detay var. Amazon Prime'ın yeni dizisinin adı belli değil, tek bildiğimiz şey dizinin 2020 yılında Amazon Prime'da yayınlanacağı.Ortaya atılan iddialara göre Amazon Prime'ın tek teklif götürdüğü kişi Engin Altan Düzyatan değil. Engin Altan Düzyatan dışında başka oyunculara da teklifler götürüldüğü konuşuluyor. Önümüzdeki süreçte Amazon Prime'ın da Türkiye içeriklerine şahit olacağız. Şimdilik en net şekilde bunu söyleyebiliriz. Konu hakkında yeni bilgilere Canlitv.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Amazon Prime nedir?

Amazon Prime, tıpkı Netflix gibi bir dijital yayın platformudur. Abonelerine geniş dizi ve film arşivi sağlamalarının yanı sıra platformda kendi orijinal dizilerini de yayınlamaktalar. Uzun yıllardır aktif olan platform daha önce şimdiki halinden biraz farklıydı.  Son dönemde bildiğimiz halini almıştır. Özellikle Netflix ile bir mücadele içindedirler. Netflix'in Türkiye'deki pazara girişi dikkatleri çekmiş olacak ki Amazon'da, Türkiye'ye yönelik işler yapmanın hazırlıklarına başladı. Bunun için de başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan ile anlaşma sağladılar. 2020 yılında Engin Altan Düzyatan'ın başrolde olduğu diziyi izleme imkanı bulacağız.

07-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar