Amazon’un İlk Yerli Filmi Belli Oldu: ‘Rüyanda Görürsün’

Amazon’un İlk Yerli Filmi Belli Oldu: ‘Rüyanda Görürsün’
Ülkemize 2020 yılında yayına başlayan dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk yerli filmi belli oldu. ‘Rüyanda Görürsün’ filminin başrolünde hangi isimler var?

Dijital platformların ard ardına geldikleri, Türkiye’yi yatırım üssü olarak kullandıkları bu süreçte, bir dijital platform daha ülkemize yerli içerikleri ile yer almaya başlıyor. Son olarak 14 Haziran’da Disney Plus’un ülkemiz pazarına girmişti. Eylül 2020 tarihi itibariyle Türkiye’de kullanıma açılan dizive film platformu Amazon Prime, 2020 yılında dünya çapında 150 milyondan fazla abonesi olduğunu açıkladı. ABD kuruluşlu platform 17 yıldır dünya çapında yayın yapmaktadır. 17 ülkede prime hizmet vermektedir. Abonelik ücretinin ülkemizde bir süre daha uygun fiyatlı olacağını 7,90 TL’lik Prime üyeliği ücretine zam yapmayacaklarını Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott bildirmişti, aynı zamanda şirketin Türkiye’deki gidişatından memnun olduğunu ve daha fazla yatırım yapmak için ülkemize güven duyduğunu açıklamıştı. Ülkemizde 2 yıldır yayın hayatını sürdüren Amozon Prime bugüne kadar yerli bir yapım yayınlamamıştı. Ancak bu yıl ilk yerli yapımını duyurdu. Amazon Prime’nin ilk yerli projesi ‘Rüyanda Görürsün’ adlı film oldu. Rüyanda görürsün filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Filmin başrolünde kimler var? ‘Rüyanda Görürsün’ filmi ne zaman yayınlanacak? İşte Amazon Prime’nin ilk yerli filmi Rüyanda Görürsün ile ilgili detaylar ve merak edilenler haberimizde…

Amazon’un İlk Yerli Projesi ‘Rüyanda Görürsün’

14 Haziran 2022 tarihinde ülkemize hızlı bir giriş yapan Disney Plus gibi diğer platformlar Türkiye’de hizmetlerinin yanı sıra yerli projelerle de yatırımlarını güçlendirirken, bu kervana son olarak Amazon Prime de katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Amazon Prime’in ilk yerli projesi ‘Rüyanda Görürsün’ filmi olarak açıklanmış oldu.

Amazon Prime Video’nun imzasını taşıdığı, filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini daha önce ‘Merve Kült’ filmini yöneten Cemal Alpan üstlenirken senaryosunu Umut Açıkalın kaleme alacak. Amazon’un ilk yerli projesi Rüyanda Görürsün’ün konusu ve senaryosu da henüz netlik kazanmadı.

Murat Boz ve Burcu Özberk ‘Rüyanda Görürsün’ Filminin Başrolünde

Rüyanda Görürsün filminde Murat Boz’un partnerini güzel ve başarılı bir oyuncu olan Burcu Özberk canlandıracak.

Şarkıcı Murat Boz, sanatçı olmanın yanı sıra oyunculuğuyla da beğeni topluyor. Şimdi de yeni bir sinema filmi için anlaşma imzaladı. Birçok filmde rol alan Murat Boz, daha önce ‘Kardeşim Benim’, ‘Hadi İnşallah’, ‘Öldür Beni Sevgilim’  ve ‘Dönerse Senindir’ gibi sevilen filmlerde ve son olarak Netflix’in 28 Temmuz’da seyirciyle buluşacak olan 03 Medya imzası taşıyan ‘Zeytinağacı’ adlı dizide rol almıştı. Şimdi de Murat Boz’un yeni projesi Amazon için çekilecek olan ilk yerli film Rüyanda Görürsün oldu. Murat Boz ve Burcu Özberk ile filmin başrolünü paylaşacak.

 

Burcu Özberk ise ‘Afilli Aşk’ dizisinde ‘Ayşe Özkayalı Yiğitler’ karakteri ile çok sevilmişti, ardından geçtiğimiz sezon İlhan Şen ile başrolünü paylaştığı ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde rol almış, dizide ‘Esra Erten Korfalı’ karakterine hayat vermiş, romantik komedi dizisi olarak çok ilgi görmüştü. Sinema filmi olarak tek filmde rol almış oda 2018 yılında ‘Direniş Karatay’ adlı filmde ‘Türkan’ karakterini canlandırmıştı. Şimdi yeni filmi Amazon Prime için olmuş olacak ‘Rüyanda Görürsün’ filminde Burcu Özberk başrol oynayacak.

 

12-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar