Andropoz Dizisinin Resmi Fragmanı Yayınlandı

Andropoz Dizisinin Resmi Fragmanı Yayınlandı
Çarpıcı konusuyla dikkatleri çeken ve 7 Ekim tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Andropoz dizisinin resmi fragmanı yayınlandı.

Dijital Yayın kanalları arasında ülkemizde ve hatta dünyada en büyük abone sayısına ulaşan ve bu liderliğini devam ettirmek isteyen Netflix yeni ve farklı içeriklerle seyircisini elinde tutmaya ve yeni aboneler kazanmaya çalışıyor. Birbirinden çarpıcı ve iddialı içeriklerle abonelerine ulaşan Netflix özellikle ülkemizde hazırladığı yerli içeriklerle adından söz ettiriyor ve liderliğini koruyor. İnternet yayın platformu Netflix bu günlerde yeni bir yerli içeriğinin fragmanıyla abonelerini heyecanlandırmayı başardı. Platform bünyesinde yayınlanacak olan ve fragmanları seyirci tarafından beğeniyle karşılanan Andropoz Dizisi yayın için son saymaya başladı. Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımına girmesi ve bunun ardından tüm hayatını değiştirmeye başlamasının hikayesini anlatacak dizide ünlü isimler rol alıyor.

Andropoz Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Ülkemizde yayıncılık yapan ve orijinal yerli içerikleriyle hedef kitlenin dikkatini çeken ve en çok aboneye sahip Netflix’ten yeni bir dizi daha geliyor. Çekimleri halen devam eden ve yakında Netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan Andropoz adlı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Çarpıcı bir konuyu seyirciyle buluşturacak yapımda,

  • Engin Günaydın
  • Tamer Karadağlı
  • Derya Karadaş
  • Turgut Tuçalp gibi isimler yer alıyor. Dizinin senaryosunu Engin Günaydın kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Taylan Biraderler oturuyor. Dizi 7 Ekim’de ilk bölümüyle seyirci karşına çıkmaya hazırlanıyor.

Andropoz Dizisinin Konusu ne?

Engin Günaydın’ın hem senaryosunu yazdığı ve hem de başrolünde yer aldığı Andropoz Dizisi ilk bölümüyle 7 Ekim tarihinde Netflix’te seyirciyle buluşacak. Dizi, 50’li yaşların başlarındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası tuhafiyeci Yusuf’un değişen hayatını anlatıyor. Yusuf, yaşının ilerlemesiyle birlikte her geçen gün bedeninin yaşlanmasını kafasına takan biri haline gelmiştir. Bunun için dış görünüşünü ve yaşamını değiştirmek ister. En büyük hayali ise yıllardır oturduğu evden deniz kenarındaki bir eve taşınmaktır. Bir ev bulan ve taşınmak için planlar yapmaya başlayan Yusuf bu sırada hem ailesiyle ve hem de kız kardeşi ve eniştesiyle ilişkilerini değiştirmeye başlar. Öbür taraftan evi satın alacağı kişinin karanlık dünyasını da yavaş yavaş tanımaya başlamıştır.

25-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar