Yangın Günleri Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Yangın Günleri Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu
TRT Dijital için hazırlıkları süren ve bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek olan Yangın Günleri dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

İnternet yayın platformları dizi ve sinema sektörüne yeni bir soluk ve hız getirdiler. Ulusal kanallara iş yapan yapım şirketleri bu yeni yayın alanında da var olabilmek için birbirinden ilginç ve dikkat çekici içerikler üretmeye ve internet yayın platformlarına satmaya başladılar. Bu alanda ülkemizde pek çok internet yayın platformu seyirciye birbirinden çarpıcı içerikler sunarken bu platformlara bir yenisi daha eklenmek üzere. TRT Dijital adını taşıyan yeni internet yayın platformu son hazırlıklarını tamamlayarak seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Şimdiden yapımcı kanallardan orijinal içerik toplamaya başlayan TRT Dijital bu konuda oldukça da yol almış durumda. Milim sanat tarafından hazırlıkları süren ve TRT Dijital’in en iddialı yapımlarından biri olması beklenen Yangın Günleri: İndependenta şu sıralar oldukça ilgi çekiyor. Özellikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Yangın Günleri: İndependenta’da castıyla göz dolduruyor.

Yangın Günleri: İndependenta Oyuncuları Kimler?

Milim Sanat tarafından hazırlıkları süren ve TRT Dijital için hazırlıkları süren Yangın Günleri: İndependenta adlı dizi şu sıralar sosyal medya ve sektörde en çok konuşulan yapımlardan. TRT Dijital’in de en iddialı projesi olacak olan dizi bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek. Dizide yer alacak oyuncular arasında ise, Fikret Kuşkan, İlker Aksum, Bora Akkaş, Selin genç, Deniz Özerman, Burak Satıbol, Gökhan Yıkılkan, Ecem Karavus ve Nevra Serezli gibi birbirinden üst düzey oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak oturuyor. Dizinin hazırlıklarının bitmesinin ardından çok kısa bir süre sonra çekimlerine başlanacağı öğrenildi.

Yangın Günleri: İndependenta Konusu Ne?

TRT Dijital’in iddialı yapımı Yangın Günleri: İndependenta etkileyici konusuyla dikkatleri çekmeye başladı. Bir dönem dizisi olarak seyirciyle buluşacak dizi, ülkemizin 1979’lu yıllarında başlıyor. Sağ – Sol çatışmalarının hız kazandığı ve hatta tavan yaptığı bu dönemde on binlerce ham petrol ile boğazdan geçerken bir gemiyle çarpışan ve yanmaya başlayan İndependenta adlı geminin hikayesi merkezinde ülkede yaşanılan olaylara değiniliyor. Tam anlamıyla ülkenin sosyal yarasına dokunacak ve bu yaranın neden ve kimler tarafından ortaya çıkarıldığının arka perdesini anlatacak dizinin müziklerini ise usta isim Fahir Atakoğlu yapacak.

25-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar