Anne dizisi final bölümü ne zaman?

 Anne dizisi final bölümü ne zaman?
Star Tv ekranlarında salı akşamları yayınlanan Anne dizisinin ne zaman final yapacağı belli oldu mu? Sevilen dizi sezona ne zaman veda edecek? İşte dizi ile ilgili, dizi sevenlerin merakla beklediği son haberler…

Anne dizisinin final tarihi belli oldu. Star TV'nin sevilen dizisi Anne'nin, 20 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 33. bölümü ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Salı akşamlarına damga vuran dizi haftalardır reyting sıralamasında istenilen yeri alıyor. Sevenlerini ekranlara kilitlemeyi başaran dizinin sevenlerine üzücü haber geldi. Dizi bu hafta yayınlanacak olan 33. bölümle final yapmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı ilk tarihten itibaren duygusal sahnelerle izleyiciyi etkilemeyi başaran dizide sona gelindi. Dizi kendine yakışır bir bölümle final yapmaya hazırlanıyor. Bakalım final bölümünde neler olacak? Anne dizisinin final bölümünü canlı tv'den izleyebilirsiniz.

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı dizi, 25 Ekim 2016'da ilk kez izleyicisi ile buluşmuştu. Yapımcılığını Mf Yapım'ın üstlendiği reyting rekortmeni dizi "Anne" 33. bölümü ile 20 Haziran Salı günü ekranlara veda edecek. Japon 'Mother' dizisinden uyarlanan dizinin orjinali 11 bölümdü, ancak uyarlamayı yapan Berfu Ergenekon bu senaryoyu 3 kat arttırmayı başardı ve 33 bölüme kadar uzattı. Dizinin yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin, senaryo yazarlığını ise Berfu Ergenekon yapıyor.

Anne dizisi konusu nedir?
Dizide annesi tarafından ilgi görmeyen ve daha sonra fidye için kaçırılan bir kız çocuğunun hayat hikayesi anlatılmaktadır. Acımasız ve sevgilisi ile yaşayan üvey anne, kızına aşırı bir şiddet uygular, hatta üvey anne kızı okula dahi morluklar içerisinde göndermekten çekinmez. Dizi anne ve kızının dram dolu hikayesini anlatmaktadır.
Anne dizisi nerede çekiliyor? 
Anne dizisinin çekimleri Balıkesir’in Bandırma ve Erdek ilçelerinde devam ediyor.

16-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler