Anne dizisinde şok eden ayrılık!

Anne dizisinde şok eden ayrılık!
Severek izlenen Anne dizisinde beklenemedik bir ayrılık yaşandı. Öğretmen Zeynep için hayatını tehlikeye atan Sinan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybediyor. Sinan'ın ölmesi ile Serhat Teoman, Anne dizisinden ayrıldı.

Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Anne'de bir ayrılık yaşandı. Cengiz'in esir aldığı Zeynep çok zor zamanlar geçirir. Zeynep'in kocası Komiser Sinan ise Cengiz'in Zeynep'e kötü bir şey yaptığını düşünür. Zeynep'i korumak için hayatını tehlikeye atan Sinan Komiseri kötü bir son beklemektedir. Sinan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeder. Hayatını kaybeden Sinan karakterini canlandıran Serhat Teoman böylece Anne dizisinden ayrılmış oldu. Anne dizisinin yepyeni bölümünü Salı akşamı canlitv.com üzerinden de canlı olarak izleyebilirsiniz. 

KOMİSER SİNAN ÖLÜYOR!

Zeynep'i kurtarmak isteyen Sinan'da Cengiz'in eline düşmüştü. Zeynep'e el sürdüğünü düşünen Sinan, Cengiz'le ölüm kalım savaşına girer. Şule'nin onların bulunduğu yere gitmesi ile Cengiz, Zeynep'i öldürmekten vazgeçer. Sinan, Şule ve Hasan'ı alıp kaçan Cengiz'in peşine düşer. Sinan'ın peşinden geldiğini gören Cengiz, Şule ve Hasan'ı bırakıp kaçar. Şule ve Hasan'ın yolun ortasında kaldığını gören Sinan ise onları kurtarmak için yola atlar. Tam da o esnada gelen araba Sinan'a çarpar ve Sinan hayatını kaybeder. Anne dizisinin yepyeni bölümü Star Tv Canlı İzle'den izleyebilirsiniz...

02-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler