Annemi Beklerken Dizisi Nerede Çekiliyor?

Annemi Beklerken Dizisi Nerede Çekiliyor?
03 Medya tarafından yapılan Star Tv'nin yeni dizisi Annemi Beklerken çekimlerine başlıyor. Yazın ekrana gelecek dizi nerede çekiliyor, çekim mekanları nereler? Hepsi haberimizde!

Televizyonlarda sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte yayındaki yapımların bitecek ya da tatile girecek olması kanal yöneticilerini kaygılandırmaya başladı. Biten her yapımın yerine yeni bir yapımın konacak olması ve bunun içinde çok fazla zaman kalmamış olması çalışmaların hızlandırılmasını mecburi hale getiriyor. Kanallar yaz dönemi olması dolayısıyla zaten düşecek olan reytinglerin daha da düşmemesi ve rakip kanallara seyirci kaptırmamak için yeni yapımları bir bir tanıtmaya ve yayın tarihlerini belirlemeye başladılar. Bu kanallardan biri olan Star Tv yaz sezonunda ekranlara gelmesi planlanan Annemi Beklerken dizisinin çalışmalarına başlamış durumda.

Annemi Beklerken Dizisinin Konusu Nedir Hikayede Ne Anlatılıyor?

Star TV’nin merakla beklenen yeni yaz dizisi Annemi Beklerken dizisinin hazırlıkları başladı. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Barış Erçetin’in, senaristliğini Pınar Ordu’nun üstleneceği; başrollerinde Furkan Palalı ile Aslı Bekiroğlu’nun yer aldığı dizinin çekimleri Mayıs ayının son günlerinde başlayacak.

Annemi Beklerken dizisi, eşi tarafından ansızın terk edilince Kayra adında 6 yaşındaki kızına hem annelik, hem de babalık yapmak zorunda kalan Nejat’ın renkli hikâyesini ekranlara taşıyacak. Ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat’ın hayatına tesadüfen giren Suna, Nejat’ın tüm dengelerini değiştirecek. Yaz sezonunun iddialı yapımları arasında yer alan annemi beklerken seyirci tarafından da merakla beklenilen diziler arasında. Hazırlıkları süren ‘Annemi Beklerken’ Temmuz'da Star TV’de!

Annemi Beklerken Nerede Çekiliyor?

Star Tv’nin 03 Medya tarafından yapılan yeni dizisi Annemi Beklerken’in hazırlık aşaması bitip sete inme vaktinin yaklaşmasıyla birlikte dizininin nerede çekileceği, mekanlarının nereler olacağı gibi sorular da sorulmaya başlandı. Her ne kadar dizi henüz motor demese de ve prodüksiyon tarafından mekanlar tam olarak belirlenmese de eldeki verileri değerlendirerek bazı sonuçlara ulaşabiliriz. Öncelikle dizi yaz dizisi olacak, dolayısıyla senaryosunun ve prodüksiyonunun ağır olmaması öncelikler arasındadır. Hal böyle olunca ne kadar az mekan olursa o kadar iyi olacaktır. Böyle olunca da dizinin sabit mekanlarının üç dört tane olacağı ve daha çok harici mekanlara yönelineceğini söyleyebiliriz. Zaten İstanbul dünyanın en büyük doğal çekim platformu. Kamerayı ne tarafa çevirirseniz çevirin mutlaka görsel yönden doyurucu bir resim yakalarsanız. Böyle olunca da Annemi Beklerken dizisinin harici mekanları İstanbul sokaklarıdır desek yeridir. Öbür yandan dizinin hikayesi göz önüne alındığında sabit bir mekan (Kayra Gözlük markasının binası) Nejat ve kızı için bir ev ve bir iki mekan daha olacaktır.

24-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar