Vuslat dizisi bu hafta neden yok?

Vuslat dizisi bu hafta neden yok?
TRT1'in pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Vuslat 12. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor fakat dizi bir hafta ara verecek. Vuslat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar gibi isimlerin paylaştığı TRT1 dizisi Vuslat, her pazartesi akşamı seyircisiyle buluşuyor. Dizi pazartesi gününün zorlu rakiplerinden dolayı reyting sıralamasında iyi sonuçlar alamasa da imkansız aşk konulu hikayesi tüm heyecanıyla devam ediyor. 

25 Mart Pazartesi akşamı 12. bölümüyle yayınlanması beklenen dizi TRT1'in yarınki yayın akışında bulunmuyor. Peki Vuslat dizisi neden yayınlanmayacak, yeni bölümünü ne zaman izleyeceğiz?

Vuslat dizisi 25 Mart Pazartesi günü Euro 2020 Türkiye-Moldova milli maçı nedeniyle yayınlanmayacak. Dizinin yayından kaldırıldığı haberleri doğru olmayıp yeni bölümü 1 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecektir.

VUSLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride, Yalçın’a videoyu teslim etmekten son anda vazgeçer. Aziz’in evden taşınma haberi Perihan’ı çileden çıkartır. Kerem ile Sultan fotoğrafta gördükleri kişinin peşine düşerken, Yalçın’ı da beklenmedik bir sürpriz bekler. Kerem, karakola giderek komisere bir teklifte bulunur. Fırat, hastalığı halen devam eden Aneta’yı eve getirir. Eve geri dönen Fırat evle ilgili yaşananların hepsini öğrenir. Perihan, Nehir ile Aziz’in nişanını yapmaya karar verir. Kerem Nehir ile birlikte yeni bir oyun oynar. Şirkette çok ciddi krizleri arka arkaya yaşan Aziz, Salih Baba’yı ziyaret eder.

VUSLAT DİZİSİ GENEL KONUSU

Vuslat “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanmış olan bir imkansız aşk hikayesi. Aziz Korkmazer ailesinin hazır giyim üzerine kurulu şireketinde yöneticilik yapan genç bir adamdır. Feride Çağlar ise babası üvey annesi ve kardeşleriyle geçim derdine düşmüş bir kız. Babasına destek olmak için terzinin yanı sıra butikte çalışmaya başlar. Feride bir gece Aziz'in işlediği suça şahit olur ve hayatları kesişir. Hemen ihbar etmeyi düşünürken işin içinde kardeşi Ferit'in de olduğunu öğrenir ve yapamaz. Bu durum içerisinde zamanla birbirine aşık olacak ikili akıl ve duygu arasında gidip gelecektir. 

 

24-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar