Annemizi Saklarken 5. bölüm izle

Annemizi Saklarken 5. bölüm izle
Annemizi Saklarken 5. bölüm izle: Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Annemizim Saklarken 5. bölüm izle: Star TV tarafından ekrana getirilen Annemizi Saklarken dizisi 5 Ocak Çarşamba akşamı 5. bölüm ile ekranlarda olacak. Son bölüm, yaşananlarla oldukça heyecanlı anlara sahne olurken yeni bölüm de bir o kadar nefesleri kesecek. Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında aramalar yapıyorlar. Siz de diziyi izlemek için bekleyen izleyicilerden biriyseniz bu sayfa üzerinden dizinin yeni bölümüne tek tıkla ulaşabilirsiniz. Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Annemizi Saklarken 5. bölüm izle

Star TV'nin ekrana getirdiği ve Ojo Pictures imzası taşıyan Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gor, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümrü Erürk, Merve Sevin, Özgür Foster ve Güngör Bayrak yer alıyor. Annemizi Saklarken dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Annemizi Saklarken 5. bölüm özeti

 

Handan, Dündar ile evlenmenin sevincini yaşar. En sonunda onunla evlenerek hayatını kurtarsa da bunun için bazı bedeller ödeyecektir. Kocasından bazı şeyleri gizleyecektir ve bunların ortaya çıkmaması için çaba göstermesi gerekecektir. Kocasına Derya'dan bahsetmeyecektir. Derya ise bundan haberdar olunca büyük bir ikilemin ortasında bulur kendini. Bora pimi çekilmiş bir bomba gibidir. Her şeyi bilmesinden gelen tehlikesiyle hayatlarını mahvetmeye bir anlık uzaklıktadır. Derya, Bora ve annesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Handan ise yeni evinde bir an bile huzur bulamaz. Demir ailesinin efat eden annesi yerine eve gelen Handan, ev sakinlerine kendisini kabul ettiremez. Yakında zaman içerisinde bu durumun değişmesi de pek olası değildir. Özellikle Selin'den gelen aşırı tepki nedeniyle işler kötü noktalara gider. Benan ise istemediği bu evliliği bitirmek için minik Pelin'i kullanmaktan çekinmez. Handan'ın büyük hayallerle geldiği evde kendisine doğrultulan düşmanca gözler vardır ve hiç bilmediği bir tuzağa adım adım sürüklenmektedir.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar