Can Yaman'ın Yeni Projesi Belli Oldu

Can Yaman'ın Yeni Projesi Belli Oldu
Ünlü oyuncu Can Yaman’ın yeni rolü belli oldu. Dünyaya adını duyurmayı başaran yetenekli oyuncu özellikle İtalya'da büyük ilgi görüyor.

Uzun süredir İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu yeni projesi ile ekranlara geri dönüyor. Daha önce Erkenci Kuş, Dolunay ve Bay Yanlış dizilerinde aldığı roller ile özellikle İtalya’da büyük bir ilgi gördü. Ünlü oyuncuya Sandokan isimli diziden gelen teklifi üzerine yaklaşık bir yıl önce İtalya'ya yerleşmişti. Can Yaman dizide başrol de rol alacakken pandemi dolayısı ile Sandokan’ın çekimleri beklemeye alındı.

Yakışıklı oyuncu Can Yaman dizi çekimi iptal olmasına rağmen  İtalya’dan dönmedi. Bu süreçte İtalya’da yaşamaya devam eden ünlü oyuncu reklam filmleri ve sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı.  Yakışıklı oyuncu kendi adına bir parfüm çıkardı ve hayatını konu alan bir kitap yazdı.

Uzun süredir İtalya’da hayatina devam eden Can Yaman, Eylül ayında yeni projesi olan Come II Mare isimli polisiye dizi için setlere döndü. Ünlü oyuncu Can Yaman’ın  2022 Şubat ayında Sandokan için sete döneceği belirtildi.

Can Yaman’ın birçok projede ismi anılmaya devam ederken bir başka  projesi daha gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncu Disney Plus için çekilecek bir dizide rol alacak. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği proje için henüz detaylı bilgi paylaşılmadı. Disney Plus'in Türkiye’de ilk anlaşmasını Engin Akyürek ile yaparak kaçış dizisinin çekimlerine başlamıştı. Dizi çekimleri Gaziantep'de devam ederken Engin Akyürek’in projenin hikâyesini kaleme aldığı gibi başrolünde de  yer alacak. Dijital platform için çekilecek Mustafa Kemal Atatürk'un hayatını konu alacak bir diğer dizide ise Aras Bulut İynemli başrolde rol alıyor olacak.

Oyuncu kimliği ile bilinen ayni zamanda avukat olan Can Yaman 8 Kasım 1989 yılında  İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Can Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardında 1 yıl zorunlu stajini PriceWaterhouseCoopers'da dünyaca ünlü kurumsal bir firmada  altı ay stajyer avukatlık yapmıştır.

Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi alan Can Yaman İlk ekran deneyimini 2014 yılında Star TV'de yayınlanan Gönül İşleri isimli dizide Bedir Kocadağ karakteriyle yaşamıştır. 2015 yılında FOX TV'de yayımlanan İnadına Aşk isimli dizide Yalın Aras, 2016 yılında Hangimiz Sevmedik adlı dizide Tarık Çam karakterine hayat vermiştir. Daha sonra  2017 yılında Star TV'de Dolunay adlı dizide Ferit Aslan, 2018-2019 yıllarında Star TV'de yayımlanan Erkenci Kuş adlı dizide Can Divit, 2020 yılında FOX TV'de yayınlanan Bay Yanlış isimli dizide Özgür Atasoy karakterine hayat vermiştir.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar