Sadakatsiz Bu Akşam Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sadakatsiz Bu Akşam Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve iki sezondur Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan sadakatsiz 5 Ocak Çarşamba akşamı var mı? Dizinin yeni bölümü ne zaman?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Sadakatsiz bu akşam var mı? Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Sadakatsiz’in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin tutkulu ve fenomen seyircisi bu soruların cevaplarını bulmak için internette araştırma yapmaya başladı. Kanalın en çok seyredilen yapımlarından olan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranda olan uyarlama dizi Sadakatsiz her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyor ve aldığı reytinglerle günün en çok seyredilen yapımları arasına girmeyi başarıyor. Ancak dizi, yeni yılın girmesiyle birlikte diğer diziler gibi yayınına bir süre ara vermek durumunda kaldı. Yeni reklam tarifelerinin belirlenmesi amacıyla verilen bu ara sebebiyle dizinin bu akşam yayınlanması gereken 46. Bölümü ekranlara gelmeyecek.

Sadakatsiz 2 Hafta Yok

Med Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş, Melis Sezen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz 2 sezondur Kanal d’nin en çok seyredilen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor. Dizi entrika, aldatma, güç ve yalan üzerine kurulu hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlıyor. Yeni yılın girmesiyle birlikte dizinin iki hafta ara vermesi sebebiyle Sadakatsiz bu akşam yayın saatinde ekrana gelmeyecek. 5 Ocak ve 12 Ocak tarihlerinde yayında olmayacak olan dizinin yeni bölümünün 19 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Öte yandan dizinin bu akşamki yayın saatinde kanal yerli bir sinema filmini yayın akışına koymuş durumda.

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Oldu

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz’in yayınlanan son bölümü olan 45. Bölümde olaylar oldukça heyecanlı yaşandı. Asya, Aras’ın evlenme teklifini kabul etmiştir ve bu durum oğlu Ali ile Volkan’ı oldukça sinirlendirmiştir. Ancak Asya kararından vazgeçmeye niyetli değildir. Öbür taraftan Volkan ile Derin arasındaki boşanma davasında yeni olaylar yaşanmıştır. Bu arada Asya ve Volkan’ın oğulları Ali’nin geçirdiği trafik kazası herkesi şoke içinde bırakır. Asya oğlunun durumu için endişelenirken Harun tarafından bilgi toplanılan Aras için ise yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Sadakatsiz yeni bölüm 19 Ocak Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar