Annemizi Saklarken 6. bölüm izle

Annemizi Saklarken 6. bölüm izle
Annemizi Saklarken 6. bölüm izle: Son bölüm, heyecan dozu yükselen diziyi yeni bölüm ile canlı ve full olarak izlemek için detaylar.

Annemizi Saklarken 6. bölüm izle: FOX TV'den ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisi 12 Ocak Çarşamba akşamı 6. ve yeni bölüm ile ekrandaydı. Son bölüm ile birlikte Dündar ve Handan evlenmiş ve çocukları tarafından sert tepki ile karşı karşıya kalmıştı. Yeni bölümde ise basına sızan fotoğraflar gizli nikahlarının ortaya çıkmasının etkileri yaşanacak. Annemizi Saklarken dizisinin ekrana gelecek bölümünü canlı olarak ya da daha sonra full bir şekilde Canlı TV'de izleyebilirsiniz. Bölüme ulaşmak için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Annemizi Saklarken 6. bölüm izle

Ojo Pictures imzalı Annemizi Saklarken dizisinde Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D. Foster, Güngör Bayrak rol alıyor. Dizinin yeni bölümü Çarşamba akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında.

Annemizi Saklarken son bölümde neler oldu?

Dündar ve Handan, gizli saklı bir nikahla evlenirler ancak Derya ve Bora, nikaha şahit olurlar. Çekmecede duran yüzüğün kendisine alındığını düşünen Füsun, beyaz elbisesiyle geldiği evde karşısında gelinlikle duran Handan'ı görünce şok geçirir. Daha sonra kendini kaybeder ve Zerrin'in mezarında zehirlenmiş halde bulunarak hastaneye kaldırılır. Hastaneye gelen Dündar'a neden ben değil de o kadın sorusunu soran Füsun, Zerrin'e benzediği cevabını alır. Dündar, Handan'a zamanı gelince görkemli bir düğün ve rüya gibi bir balayı sözü verir. Handan da adım adım çocuklarını da alacağı günü planlar.Derya, annesinin kendilerini böyle bırakıp kendini zengin bir adamın kollarına bırakmasını kabul edemez. Handan'ın yokluğunda kardeşlerinin bütün sorumluluğunu üstlenmiştir. Kardeşleri ise hiçbir şeyden habersiz bir şekilde annelerinden gelecek hediyelerle avutulmaktadırlar. 

Eve gelen Benan hemen kontrolü ele alır. Handan için iyi şeyler beslemeyen Benan, kardeşinden bu işten vazgeçmesini istese de Dündar oralı olmaz. Handan, Benan'dan hoşgörü istese de karşısında yıkılmaz bir duvar vardır. Selin, eve geldiğinde annesinin yatağında Handan'ı görünce sinir krizi geçirir. Benan ve Füsun, evliliği sabote etmek için güçlerini birleştirirken Bora, babasının Handan'ın çocuklarından haberdar olmadığını öğrenir. Benan ve Füsun'un ilk hamlesi düğünün fotoğraflarını basına servis etmek olur. Böylece gizlenmeye çalışılan nikahı tüm Türkiye öğrenir. 

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar