Maske Kimsin Sen Ördek Kimdir?

Maske Kimsin Sen Ördek Kimdir?
Maske Kimsin Sen? Yarışması, her hafta cumartesi Pazar Fox Tv ekranlarında yayınlanırken, maskelerin altındaki ünlüler kim, ördek kim merak ediliyor. Maske Kimsin Sen Ördek kim?

Fox Tv ekranlarının yeni yarışması Maske Kimsin Sen? 1 Ocak 2022 tarihinde yayınlandığı ilk günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yapımcılığını Med yapımın, müzik direktörlüğünü ise Metin Özülkü’nün üstlendiği, Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un jüri olduğu, Tansel Öngel’in sunumunu yaptığı yarışmada, ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Peki, Maske Kimsin Sen Ördek kim? Maske Kimsin Sen Ördek'in altında hangi ünlü var? Tahminler neler?

Maske Kimsin Sen Ördek Kim?

Maske Kimsin Sen Ördek beğenilen performansıyla kim olduğu merak konusu oldu. Maskenin altındaki ünlüler merak ediliyor.

Maske Kimsin Sen yarışmasına en son veda eden isim ise Ağaç maskesi ile Derya Baykal oldu. En sempatik performans ise Ördek’ten geldi. Ördek maskesinin altındaki isim henüz belli olmadı. Ördek henüz maskesini çıkartmadı. Ördek kim?

Maske Kimsin Sen Ördek Kim? Tahminler Neler?

Maske Ördek Kimdir? İpuçları
- Makas
- Kumaş
- Mezro
- Kendi elbiselerini dikiyor olabilir
- Meyveler
- Doğru beslenme
- Form
- Yetenekli
- Var Mısın Yoksun şarkısını seslendirdi

Seyirciler tarafından Ördek maskesinin altındaki ünlünün Aslı Bekiroğlu olduğu tahmin ediliyor. Daha önce de kostüm giydiği belirtilen ördek bu konuda da tahminlere uyuyor. Çünkü Yol Arkadaşım filminde Aslı Bekiroğlu kostüm giymişti.

Çok yemek yemeyi sevdiğini ve bu yüzden de spor yaptığını söyleyen Aslı Bekiroğlu spor yaparken olan fotoğraflarını da sıkça paylaşıyor. Ayrıca Aslı Bekiroğlu  beslenme ve diyetetik okumuş.

Maske Kimsin Sen Yarışmacıları Kimlerdir?

- Unicorn - TBA
- Gözcü - Ümit Karan
- Geyik - TBA
- Tavuskuşu - TBA
- Aslan - TBA
- Ejderha - TBA
- Ayna - TBA
- Şövalye - TBA
- Dinozor - TBA
- Ağaç - TBA
- İskelet - TBA
- Kuzgun - TBA
- Ördek - TBA
- Gladyatör – TBA

Tahmin: Aslı Bekiroğlu

12-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar