Burak Deniz Yeni Proje Müjdesini Verdi

Burak Deniz Yeni Proje Müjdesini Verdi
Maraşlı dizisi ile hafızalara adını yazdırmayı başaran yakışıklı ve yetenekli oyuncu Burak Deniz hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, yeni projesinin müjdesini verdi. Şahmaran dizisinin başrolünde Serenay Sarıkaya ile birlikte rol alan Burak Deniz dizisinin yayın tarihini açıkladı. Ünlü oyuncu  hayranlarına yeni projesini açıkladı. Yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan’ in bulunduğu bir sinema projesi ile hayranları karşısına çıkacak olan Deniz, müjdeyi verdi.

ATV ekranlarının Maraşlı dizisinde rol alan Burak Deniz hayat verdiği Celal Kün karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alina Boz ile başrol paylaşan yakışıklı oyuncu son dönemlerde dizi sektörünün aranan isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Sevilen dizi Maraşlı'nin çekimlerinden sonra İtalya'ya giden yakışıklı oyuncu Burak Deniz bir yapımda rol aldı. İtalya’da hayatına devam eden Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in 20 yıl önce çektiği, İtalyan ortak yapımı “Cahil Periler” filminin dizi versiyonun da Burak Deniz rol aldı. Başarılı oyuncu Burak Deniz, Disney’in dijital platformlarından 8 bölüm olarak yayınlanması planlandı. Cahil Periler "Fe fate ignoranti" dizisinde Burak Deniz, Serra Yılmaz hayat veren karakterin fotoğrafçılıkla ilgilenen yeğeni Asaf’i canlandırdı.

İtalya’daki yaşantısından sonra yetenekli oyuncu Türkiye’ye dönüş yaptı. 2022 yılının Eylül ayında Netflix platformunda internet dizisi olarak yayınlanacağını açıkladı. Fantastik türü ile dikkat çeken Şahmaran dizinde Burak Deniz'de hayranları ile buluşacak.. Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'in oturduğu, Senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı internet dizisinin oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor.  Çekiminin Adana ile Mersin’in Tarsus ilçesinde çekimleri tamamlanan Şahmaran dizisinde rol alan oyuncuları ise; Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan ve Nilay Erdönmez yer alıyor.

Netflix platformunda yayınlanacak olan dizinin konusu büyük bir sır gibi saklanıyor. Bilinen efsaneye göre ise “Şahmaranı görecek kişinin vücudu pul pul olurmuş”,  Başrollerinde Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın rol olacağı  ve güçlü bir oyunculuk performansı ile göz dolduracakları şimdiden bekleniyor. 2018 yılında Netflix platformunda yayınlanan ve yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Aksiyon, Fantastik, Bilim Kurgu türünde izleyicisi ile buluşan Hakan: Muhafız’ı (The Protector) geride bırakacak mı merak ediliyor. 

11-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar