Annemizi Saklarken Nerede Çekiliyor?

Annemizi Saklarken Nerede Çekiliyor?
Star Tv ekranlarının yeni sezonda güçlü oyuncu kadrosu ile yayın akışında yerini alan Annemizi Beklerken dizisi nerede çekiliyor?

Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşmak üzere yerini alan  Annemizi Saklarken dizisi 8 Aralık Çarşamba günü izleyenlerinin karşısına çıktı. Dizi daha çocuk yaşta bebeğini kucağına alan bir annenin ve yaşadıklarını anlatıyor. Başrollerde Kutsi ve Hande Doğandemir’in rol aldığı dizinin çekim yeri de merak ediliyor.  

Star Tv’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlarda yerini aldı. İlk bölümü itibari ile dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Dizinin yapımını Ojo Pictures’n üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu ve senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dram türündeki yapıt ilgi çeken bir konu ile yeni sezonda yerini aldı. Annemizi Saklarken dizisinin yayınlanan ilk fragmanlarından itibaren seyircinin merak ettiği kadroda kim var ve dizi nerede çekiliyor gibi sorular oldu. Dizide daha çocuk yaşlarda bebeğini kucağına alan bir annenin ve onun yaşadığı hayatın zorluklarını ele alacak. İzleyici ile dün akşam buluşan dizi nerede çekiliyor?  

Annemizi Saklarken Nerede Çekiliyor?

Güçlü oyuncu kadrosu ile yeni sezonda yerini alan dizi  Annemizi Saklarken nerede çekildiği sorusuna gelince ise çekimlerin İstanbul'da yapıldığı biliniyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un çeşitli yerlerinde gerçekleşirken dizinin nerede geçeceği henüz net olarak belli değil. Dram konusu ile büyük bir merak toplamayı başaran dizide birçok önemli isim de yer alıyor.

Evlilik Yıl Dönümünden Sonra Her şey Değişecek

Dram türündeki dizinin başrollerinde Hande Doğandemir’in hayat verdiği Handan ise ilk bebeğini kucağına alıp, ardından iki çocuk daha doğurarak hayatını özel müşteri asistanı olarak devam ettirmeye çalışıyor. Handan Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışırken, Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu süreç de ise Dündar'ın ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

 Yeni sezonda seyirci karşısına çıkan Annemizi Saklarken oyuncu kadrosunda ise Kutsi Hande Doğandemir Yeşim Ceren Bozoğlu Hatice Aslan Erdem Kaynarca İncinur Sevimli Ezgi Gör Ezgi Tombul Barış Taşkın Semih Kızılkaya Zümre Ertürk Merve Sevin Güngör Bayrak rol alıyor.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar