Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maçı canlı izle

Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maçı canlı izle
Exxen tarafından yayınlanacak Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi maçını bu adreste şifresiz, canlı ve HD olarak izle.

Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Exxen'in ekrana taşıyacağı mücadele futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Bu önemli mücadeleyi full HD ve şifresiz olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt maçı canlı izle

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesi TSİ 20:45'te başlayacak ve Exxen'den ekrana gelecek. Kadıköy'deki bu mücadeleyi HD ve canlı izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında istediği skorları bir türlü elde edemedi. Grupta oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 3. sırada bulunan Fenerbahçe'nin grubu 3. sırda bitereceği kesinleşti. Geçtiğimiz yıllarda UEFA Avrupa Ligi'nde grup 3.'leri Avrupa'ya veda ediyordu ancak bu sezonla birlikte turnuvadaki 8 grup 3.'sü takım kendi içerisinde eleme oynayacak ve rakiplerini eleyen 4 takım UEFA Konferans Ligi son 16 turuna adını yazdıracak. 

Her ne kadar bu maç Fenerbahçe için bir formalite anlamı taşısa da Alman ekibi karşısında alınacak bir galibiyet Türkiye'ye oldukça önemli ülke puanları getirecek. Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe, grupta Almanya'da oynanan ilk maçta 1-1 berabere kalmıştı. Eintracht Frankfurt, Almanya Bundesliga'da geçtiğimiz sezonların gerisinde görünüyor. Geçen sezon ligi 5. sırada bitrdiler ancak bu sezon ligin yarısı itibariyle ilk 10 sıranın dışında yer alıyor. Fenerbahçe ise Süper Lig'de inişli çıkışlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Deplasmanda oynadığı Galatasaray derbisinde son saniyede galibiyete ulaşan Fenerbahçe, bir sonraki hafta Göztepe deplasmanın kritik puanlar kaybederek şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. O maçtan sonra Vitor Pereira'nın takımdan ayrılacağı konuşulsa da Portekizli teknik adam Çaykur Rizespor maçında takımının başındaydı. O maçta Fenerbahçe sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı ve moral buldu.

Fenerbahçe

Berke Özer, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Attila Szalai, Nazım Sangare, Jose Sosa, Miha Zajc, Filip Novak, Muhammed Gümüşkaya, Dimitris Pelkas, İrfan Can Kahveci, Mergim Berisha

Eintracht Frankfurt

Trapp, Ndicka, Jakic, Sow, Kostic, Kamada, Borre, Hasebe, Chandler, Hauge, Tuta

09-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar