Annemizi Saklarken Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Annemizi Saklarken Konusu ve Oyuncu Kadrosu
Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan Annemizi Saklarken konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor.

8 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisi bu sezonun yeni başlayan dizileri arasındaki yerini aldı. Star Tv ekranlarında yayınlanana ve Ojo Pictures tarafından hazırlanan dizi kanalın bu sezon iyi gitmeyen reytingleri için yeni bir umut olarak yayın akışındaki yerini aldı. Erken finallerle iyice sıkıntılı bir sezon geçiren kanalın, Annemizi Saklarken dizisi için beklentisi oldukça yüksek. Bir kadın dizisi olarak öne çıkan Annemizi Saklarken oyuncu kadrosu olarak da oldukça iyi isimlerden oluşuyor. Ayrıca dizinin konusu tam anlamıyla bir dram konusu ve kadınların ilgi duyacağı türden bir hikayeye sahip. Bir annen iyi bir evlilik yapmak için çaba harcaması ve aynı zamanda ayakta kalmak için verdiği mücadelenin anlatıldığı dizi her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

Annemizi Saklarken Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Ojo Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Annemizi saklarken dizisi iddialı bir hikaye ve yine iddialı bir kadroyla seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş otururken senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizinin diğer oyuncularını ise Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin ve Güngör Bayrak oluşturuyor.

Annemizi Saklarken Konusu Ne?

Star Tv’de 8 Aralık’ta ilk bölümüyle ekrana gelen ve daha çok kadın seyircinin ilgisini çekecek gibi görünen dizi dram türünde ele alınıyor. Genç bir annenin hikayesini anlatan dizinin konusu ise oldukça dikkat çekici. Henüz çocuk yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan daha sonra peş peşe iki çocuk daha dünyaya getirmiş ve üç çocuklu bir anne olmuştur. İyi bir hayat için mücadele veren Handan, Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri temsilcisi olarak çalışmaktadır. Handan’ın hayallerinden biri iyi bir eş adayı bularak bu hayattan kurtulmaktır. Zengin bir hayat istemektedir. Ancak evleneceği eş adayları üç çocuklu olduğu için hep geri durmaktadırlar. Handan’ın hayatı ise Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümleri için evlerine provaya gidip gelmesiyle değişmeye başlar. Dündar, Handan’a ilgi duymaktadır ve bu tüm hikayeyi değiştirecektir. Ekranların yeni dizisi Annemizi Saklarken Çarşamba akşamları saat 20.00’da Star Tv’de.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar