Aras Bulut İynemli Yeni Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor

Aras Bulut İynemli  Yeni Bir Projeyle Ekranlara Dönüyor
Son dönemlerde oyunculuk yeteneğiyle büyük bir başarıya imza atan İynemli yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Son projesi olan Çukur dizisinden sonra sessizliğe bürünmüş olan  Aras Bulut İynemli'nin bir sonraki projesi belli oldu.  Ünlü gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman  ünlü oyuncunun Projesini duyuran kişi oldu. Oyunculuk kariyerine Erkan Petekkaya, Farah Zeynep Abdullah gibi güçlü oyuncu kadrosu olan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile başlayarak seyirci karşısına çıkmıştı. Mete karakteri ile başarılı performans sergileyen Aras Bulut İynemli daha sonra ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaştığı İçerde dizisi ile hafızalara kazınmayı başarmıştı. Yakışıklı oyuncu, yeteneklerini 4 sezon boyunca sergilediği Çukur dizisi ile zirveye ulaştı. Show TV’nin başarılı yapımlarından olan Çukur dizisindeki oyunculuğu her bölüm katlanarak ilerleyen Aras Bulut İynemli, Yamaç Koçavalı karakteri ile hayranlarının büyük ilgisini toplayarak kariyerinde yeni imzaya daha yer verdi.

Show TV’nin başarılı yapımlarından olan Çukur dizisinin  haziran ayında final yapması ile yakışıklı  oyuncu Aras Bulut İynemli'nin sessizliğe bürünmesi merak konusu olmuştu. Çukur dizisinden olan Rol arkadaşları yeni projelerini  belirlerken yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin ismi birkaç projede anılsa da tüm bunlar söylenti olarak kalmıştı. Başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin merakla beklenen projesi belli oldu. Haberi yayınlayan ünlü gazeteci Ayşe Arman oldu. Ünlü köşe yazarı ve gazeteci Ayşe Arman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile haberi Aras bulut İynemli'nin hayranlarına duyurdu.  Ayşe Arman sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Aras Bulut İynemli’nin çok büyük bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu.

Ayşe Arman paylaşımında Duyduk duymadık demeyin!!! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam. 29 Ekim 2023’de, yani Cumhuriyet’imizin 100. yılında, bir Mustafa Kemal Atatürk projesi geliyor. 2 yıldır senaryo çalışması gizlilik içinde süren harbi büyük bi projeden söz ediyorum. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin var. Projeyi Lanistar Medya yapıyor. Peki başrolü, yani Atamızı kim canlandıracak??? Cevap veriyorum: Aras Bulut İynemli."  Diyerek heyecanını gizlemeden paylaşımda bulundu.

Ayşe Arman’ın bu açıklaması üzerine sosyal medyada yapılan yorumlarda Aras Bulut İynemli’nin Atatürk için çok doğru bir seçim olduğu dile getirildi.  Aras Bulut İynemli’nin oyunculuktaki performansına  dikkat çeken Ayşe Arman yetenekli  genç oyuncu bu rolün altından büyük bir başarıyla kariyerine bir yenisini daha ekleyerek devam edeceğini belirtti.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar