İçimizde Biri Dizisi Final Yapıyor

İçimizde Biri Dizisi Final Yapıyor
Show Tv dizilerinde final kararı gelmeye devam ederken listeye bir yenisi daha eklendi. Bora Akkaş ve Özge Yağız'ın rol aldığı İçimizden Biri dizisi final kararı aldı.

Yeni sezonda final kararı diziler için art arda gelmeye devam ediyor. Show TV ekranlarının yaz döneminden bu yana final yapan dizileri cam tavanlar kahraman babam final kararı aldı. Şimdi ise bir dizi daha ekleniyor. İçimizden biri isimli eğlenceli dizi seyircisine veda ediyor. Show TV Kanal yönetimi Haziran ayı ile birlikte tüm eski dizilerine veda etti. Arıza, Alev Alev, Çukur, Ramo, Kuzey Yıldızı gibi önemli yapımlar geçen sezon sonu itibari ile ekranlara ve izleyenlere veda etti.

Show TV final yapan dizileri ardından yeni bir yol izleme kararı almıştı. Yaz döneminde yeni diziler ile Show TV ekranlarına seyirci davet eden kanalın yeni projeleri ne yazık ki beklenen performans ile sonuçlanmadı. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizilerinden sonra bir yenisi daha eklenerek Şimdi Show TV üçüncü yeni dizisi için final aldı.  İçimizden Biri isimli dizi final yaparak ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Bora Akkaş ve Özge Yagız'in rol aldığı İçimizden biri isimli proje sona eriyor. Salı akşamı yayınlanan diziler arasında Baht Oyunu, Ada Masalı, Evlilik Hakkında Her şey, Masumlar Apartmanı, Masterchef Türkiye yer alıyor. Güçlü yapımlar arasında reyting savaşı veren İçimizden Biri final kararı ile gündeme geldi. İçimizden biri isimli Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Hikâye, senaryo ve yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği dizinin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek rol alıyor. Dizi de başrollere eşlik eden diğer isimler ise; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün yer almaktaydı.

Show TV’nin İçimizden biri isimli dizinin final bölümü fragmanı yayınlandı. Fragman da ise Adam’ın kaçmaya çalışırken Aladağ ailesi tarafından yeniden yakalandığı tanıtımda Hacı Hünkâr, eziyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Havva, ahıra bağlanan Adam’ı kurtarmaya çalışırken aynı duruma kendisi  düşüyor. İki âşık tüm olanlara rağmen  nikâh masasına oturmayı başarırken iki aşığın finalde kavuşup kavuşamayacağı merakla beklenen detaylar arasında. final bölümünden ilk fragman yayınlandı. “İçimizden Biri isimli dizi final bölümü ile son kez  19 Ekim Salı akşamı saat 21.45’te Show TV’de seyircisi ile buluşacak.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar