Show Tv’nin Yeni Dizisi Üç Kuruş’un Fragmanı Yayınlandı

Show Tv’nin Yeni Dizisi Üç Kuruş’un Fragmanı Yayınlandı
Show Tv’nin yeni dizisi Üç Kuruş için geri sayım devam ediyor. Çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Televizyon seyircileri bugünlerde yeni bir dizinin başlayacağı günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyor. Pazartesi akşamları ekrana gelecek ve Show Tv’de yayınlanacak olan Üç Kuruş Ay yapım imzasını taşıyor. Yine aynı yapım şirketinin hazırladığı ve seyircinin heyecanla takip ettiği Çukur’un yerine hazırlanan dizi yine Çukur’un yayın günü ve saatinde ekrana gelecek. Geçtiğimiz ay çekimleri başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındıran Üç Kuruş bir mafya ve polis dizisi olarak projelendirildi. Bir mahallede yaşanan olayları ve bu mahallenin koruyucusu konumundaki mafya ile polis arasındaki olaylar ele alan ve bir cinayetinde yaşanmasıyla işlerin iyice karıştığı dizinin fragmanı ise yayınlandı. Oldukça renkli ve eğlenceli bir fragman seyreden izleyiciler ise Üç Kuruş’u merakla bekliyor.

Üç Kuruş’un Fragmanı Beğenildi

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve yakında ekrana gelecek olan Üç Kuruş heyecanla bekleniyor. Sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen ve oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Damla Makar, Alişan Uğur ve Asena Girişken rol alıyor. Dizi için imajını baştan sona yenileyen Uraz Kaygılaroğlu’nun Mafya lideri Kartal rolünde yer aldığı ve son olarak Uyanış Büyük Selçuklu’da Sencer karakterine hayat veren Ekin Koç’un Komiser Efe karakterine hayat vereceği diziye ayrıca Çukur’dan Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran Üç Kuruş’a geçen oyunculardan bazıları.

Üç Kuruş Konusu Ne?

Son dönemin başarılı oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Diren Polatoğulları’nın başrolünde yer aldığı Üç Kuruş bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’da geçiyor. Çıngıraklı’nın mafya lideri Kartal ile organize Şubede Komiser olan Efe’nin hikayesinin anlatıldığı dizide bir cinayetin işlenmesiyle her şey değişecektir. Diren Polatoğulları’nın seri katil olduğu dizide Komiser Efe ve Mafya Lideri Kartal işlenen cinayetle birlikte yeni bir başlangıç yapmak zorunda kalırlar ve katili yakalamak için girdikleri yolda onları hiç tahmin etmedikleri olaylar karşılar ve kahramanlarımızı bambaşka isimler beklemektedir. Üç Kuruş yakında pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle bululuyor.

14-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar