Aras Bulut İynemli’den kötü haber

Aras Bulut İynemli’den kötü haber
Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den korkutan bir haber geldi. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli koronavirüse yakalandı. Aras Bulut İynemli'nin sağlık durumu nasıl?

Ekranın sevilen oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli de koronaviürüse yakalandı. Birçok kişi gibi ünlü isimler de son günlerde artan salgından kaçamadı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin de pcr testi pozitif çıktı. Evinde dinlemeye çekildiği öğrenilen Aras Bulut İynemli'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Aras Bulut İynemli son olarak Disney+ için hazırlanan Mustafa Kemal Atatürk filmi için hazırlanıyordu. Yoğun bir çalışma kampına giren Aras Bulut İynemli çalışmalarına koronavirüs arası vermek zorunda kaldı.

Aras Bulut İynemli Atatürk filmi için hazırlanıyordu

Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinin fenomenleşen başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli bir süredir ekranda yoktu. Türkiye'de de yayına başlayacak dünyaca ünlü dijital platform Disney Plus'ta (Disney +) yayınlanacak Mustafa Kemal Atatürk filmi ile anlaşma sağlamıştı. Atatürk rolünü oynayacak Aras Bulut İynemli yoğun bir çalışma programına girmişti. Mustafa Kemal Atatürk filminin oyuncu seçimleri devam ederken proje ekibi Temmuz ayında sete çıkmayı planlıyor. Kendini kampa alan Aras Bulut İynemli koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncunun hastalığı hafif geçirdiği öğrenildi. Zekeriyaköy'de bulunan evinde dinlenmeye çekilen Aras Bulut İynemli'nin karantina sürecini burada geçireceği tahmin ediliyor.

Aras Bulut İynemli koronavirüse yakalandı

Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli performansıyla dikkat çeken oyuncular arasında. Uzun süredir ekranda olmayan Aras Bulut İynemli seyirci tarafından da özlenmişti. Disney Plus için hazırlanan yeni proje ile anlaşma sağlayan Aras Bulut İynemli bu kez çalışmalarına Covid-19 arası verdi. İstanbul Zekeriyaköy'deki evinde dinlenen Aras Bulut İynemli'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hastalığı hafif geçirdiği öğrenildi. Mustafa Kemal Atatürk filmine hazırlanan Aras Bulut İynemli'nin bir an önce sağlığına kavuşması için sevenleri dua ediyor. Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli çok farklı bir rolle yaz aylarında seyirci karşısına çıkacak. Atatürk karakterini canlandıracak Aras Bulut İynemli'nin filmdeki partnerleri de merak ediliyor.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar