Survivor Mert, Sude’ye Aşkını Böyle İtiraf Etti!

Survivor Mert, Sude’ye Aşkını Böyle İtiraf Etti!
Survivor 2022 All Star’da ünlüler takımında yer alan oyuncu Mert Öcal, gönüllüler takımında mücadele eden Sude Burcu ile aşk mı yaşıyor? Merak edilen sorunun işte cevabı...

Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken, ada ise kısmetse olura dönmüştü. Geçtiğimiz hafta Ogeday ve Nisa’nın Mert ile Sude arasındaki olayla ilgili yaptığı açıklamalar o günkü bölüme damga vurmuştu. Yaşanan olayların ardından Sude ve Mert arasında ne var, ikili sevgili mi izleyiciler tarafından merak edilmişti. 6 Şubat günü Suvivor’da Acun Ilıcalı’nın buluşturmsıyla, Mert ve Sude ilk kez dün yüzleştiler. Survivor 2022 Sude ve Mert olayı nedir, neler yaşandı? Mert’in sevgilisi kimdir? Sude’nin sevgilisi kimdir? Survivor Sude ve Mert sevgili mi? Tüm soruların cevapları haberimizde…

 

Mert Sude Olayı Nedir?

Geçtiğimiz hafta Evrim Keklik, Nisa ve Ogeday ilişkisini, ikili bile konuşmazken dile getirmesi üzerine, Nisa ve Ogeday çiftinin de başka bir ilişkiyi öne sürdüklerini izlemiştik. Survivor bu yıl yarışma heyecanı kadar ilişkilerinde çok konuşulduğu bir yıl olacak gibi gözüküyor.

 Mert bu olaylara tepki göstermiş, ‘’Nisa ve Ogeday, Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler.’’ demişti. Sude ise gözyaşlarına boğulmuştu. Nisa ve Ogeday gözümüzle gördüklerimiz var, demelerine karşılık olarakta Mert, ‘’Ben gözümün önünde gördüklerimi anlatayım mı Nisa ister misin?’’ sözleri ile karşılık vermişti. Nisa Mert’i kast ederek ‘’O kendi yalanları içinde öyle bir boğulacak ki şimdi kimse onu çıkaramaz oradan’’ sözlerini kullanmıştı. Gerilim konseye taşınmıştı ve Ogeday konseyde yaptığı açıklamada, ‘’Bildiğim bir şeyi söylemek zaten kolay değildi. Ben de hepsini söylemeyemedim. Eğer ki kendi de ismi gibi Mert ise bunu açık bir şekilde söyler’’ sözlerini kullanmıştı.


Ogeday ve Nisa ile yüzleşen Mert, ‘’Sude Benim çok değerli arkadaşım. Ağladığını gördüm. Üzüldüğünü gördüm. Çok neşeli ve başarılı. Sude neden ağladı? Nisa ve Ogeday insanların özel hayatlarına burunlarını sokmaya başladılar. Sude ve Benim arkadaşlığımla alakalı saçma sapan dedikodularda bulunup kırmışlar. Dedikodu yapıyorsun. Sude’ye Mert’ten uzak dur diyen kim? Sude için gerekirse Survivor’ıda bırakırım’’ açıklamasını yapmıştı.



Ogeday ise ‘’Sana çok güvenmiyorum. Bana geçen bu.’’ yanıtını vermişti

 

Sude Burcu haklarında çıkan iddia hakkında ise şu açıklamayı yapmıştı… ''Ben Mert’e çok değer veriyorum.

Şu an içinde bulunduğum durum belki yaşayıp görebileceğim bir şey.

İster istemez orada burada her şey konuşuluyor. Görüyorum da duyuyorum da. Ama elimden bir şey gelmiyor. Ve ben ailemden sadece onurum, gururum, yaşam şeklim ve aldığım kültürü çok güzel öğrendim. Ve burada bunlar kırılıyor.

Ben bu zamana kadar kimseyle güvenle alakalı bir problem yaşamamışımdır. Ama benim karşıma hep bu çıkıyor ve bunu aşamıyorum. İnsanlara güvenmek istiyorum.

Mert değer verdiğim birisi. Hayatım boyunca açık ve net olmuşumdur. Burada da öyle olmak isterdim ama bir yere kadar anlatabiliyorum. Bazı şeyleri. Herkesin bilmediği sadece Mert ve benim bildiğim şeyler var.’’ demişti.


Nisa, ‘’Bundan sonra herkes gibi insanların yüzüne gülüp bildiklerimi söylemeyeceğim.’’ ifadelerini kullanmıştı.

Mert, ‘’Suçlusu benmişim gibi gösteriyorlar. Aslında hiç konuşmasalar zaten hiçbir sorun olmayacak.’’ diye ekledi.

Ogeday, ‘’Mert Haziran’da öğrenilecek dedi. Tabii ki de İstanbul’daki diğer kişi, kişiler artık bilmiyorum kaç kişiler onlar bu olayı taçlandırıp sonuçlandırabilir.’’ cümlelerini belirtmişti.


Mert’in daha önceki Survivor sezonundan Makbule Şakalakoğlu ile dışarıda 4-5 aydır sevgili olduklarının iddiası vardı. Bu olayı Gökhan Özdemir’de ağzından kaçırarak onayladı. Makbule Şakalakoğlu’da bu olayların ardından Mert Öcal’ı takipten çıkardı. Makbule Şakalakoğlu aynı zamanda Nisa Bölükbaşı ile çok samimi arkadaş.

Mert ve Sude Yüzleşmesi… Mert Sude’ye Aşkını İtiraf Etti

Sude, bir süredir aşk yaşadığı Mert’in ihanetini takım arkadaşları Ogeday ve Nisa’dan öğrenmişti. Survivor All Star’da aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme gelen Mert ve Sude, dokunulmazlık oyunu öncesi baş başa konuştu. 

Dokunulmazlık mücadele öncesi Mert ve Sude oyun alanında bir konuşma gerçekleştirdi. 

Dokunulmazlık öncesi ikili arasında baş başa bir konuşma geçti. Öcal’ın, ‘’Ben senin için yarışmayı bırakırım’’ demesi aşk ilanı olarak yorumlandı.

İlk iki gün algılayamadığını belirten Sude, ‘’Kimseyi daha fazla yormak istemiyorum.’’ dedi.

‘’Söylenenlerin Çoğu İftira’’

Mert, Sude’ye ‘’Seni çok düşünüyor olsalar sen çok iyi yarışma süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni böyle üzmezler. Bir kere zaten acayip sinirliyim onlara. Söyledikleri şeylerin bazıları kulağıma geldi. Çoğu dedikodu, iftira çoğu’’ dedi.

Sude’ye içini döken Mert, şöyle konuştu:

‘’Sana detaylı şekilde anlatacağım çıktıktan sonra tam olayın ne olduğunu. Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim kafamda planlama var. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim.’’

‘’Bu olay kendi içerisinde zamanla çözülecekken Nisa ve Ogeday’ın üstüne vazife olmayan konuları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun?’’ 
dedi.

Sude: ‘’Çıkınca Ne Olur Göreceğiz’’

Sude ‘’İlk iki gün algılayamadım tabii. İki günden sonra insan durdukça bazı şeyleri yerine koymaya çalışıyor. O söylediği, benim yaşadığım. Bazı şeyler uyuşuyor, bazı şeyler uyuşmuyor. Burada çözülecek bir durum değil zaten. Çıkınca ne olur yaşayıp göreceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Sude verdiği röportajda şu açıklamalarda bulundu: Çok yorulduğumu hissediyorum, çok fazla deşip bir yere varamayacağımı da fark ettim. Çok iyi düşünmem gerekiyor her noktada. Kimseye haksızlık yapmak istemiyorum.

Duygularım olduğu için hassas davranmayı tercih ediyorum. Nisa ile Mert çok yakındı. Ve daha öncesinde bizi tahmin ettiğini söyledi Nisa. Şimdi ben düşünüyorum neden daha önce söylemedi? Kötü bir niyet asla aramıyorum. Kimseyi suçlamak istemiyorum.

Doğruluğuna yüzde yüz emin olabileceğim bir şey yok. Kimseyi daha fazla yormak istemiyorum.

Konuşmanın sonunda ise Mert, ‘’Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench’ten bench’e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar’’ dedi. Sude ise ‘’İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak başka bir şey istemiyorum şu an’’ yanıtını verdi.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar